Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

CS Vision: soluție pentru manangementul activităților

17 Mai 2010Razvan Bagiu CS VisionCS Vision, producător local de software, lansează aplicaţia pentru managementul activităţilor RiverRaft. Produsul permite atât crearea de calendare cu activități, cât și monitorizarea activității angajaţilor şi urmărește rezultatele acestora. În acest sens, aplicaţia conţine indicatori de performanţă care vor ajuta companiile să evalueze şi să controleze activităţile echipelor. “RiverRaft vine în întâmpinarea nevoilor administraţiilor publice, care, fiind nevoite să reducă numărul de angajaţi, pot avea acces la un instrument prin care să evalueze şi să controleze activităţile personalului”, a declarat Răzvan Bâgiu, unicul acţionar al CS Vision.


RiverRaft permite delegarea de taskuri şi urmărirea de termene, precum şi shareul de documente. Aplicaţia are avantajul de a fi implementată direct în Microsoft Outlook, utilizatorii având toate facilităţile direct în mediul principal de lucru, fără niciun efort de adaptare. Softul va fi compatibil cu noul Microsoft Office 2010 şi funcţionează şi offline sau pe terminalele mobile, fapt care asigură urmărirea permanentă a activităţilor.


Softul permite o vedere arborescentă a taskurilor. Astfel, dacă delegarea se transmite în cascadă între colegii dintr-o echipă, responsabilul principal poate vedea exact tot traseul sarcinilor emise. În plus, se poate solicita o estimare a timpului de lucru pentru o anumită sarcină. Aplicaţia are inclusă şi opţiunea de asumare de taskuri, prin care managerii pot vedea care dintre sarcini au fost neasumate.


CS Vision mizează pe succesul pe care îl va avea RiverRaft în rândul companiilor şi estimează noul soft va reprezenta în 2010 aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei, estimată la 1,5 milioane de euro. Compania mizează pe minim 2.500 de utilizatori ai soluției până la sfârşitul anului. În prima etapă, RiverRaft va fi disponibil doar pe piaţa din România, urmând ca din 2011 să îşi facă ieşirea şi în afara ţării.
Costurile aplicaţiei pornesc de la 5.000 de euro, în cazul unei licenţe pentru o companie cu un număr mic de angajaţi iar timpul de implementare este unul foarte scurt, de ordinul zilelor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite