Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

E-mail Marketing MasterClass - conferință specializată

19 Mai 2010Michael LeanderCe este e-mail marketingul? Care sunt secretele reusitei unei campanii de e-mail marketing? Care sunt pasii corecti in demararea unei campanii de e-mail marketing? Raspunsurile la toate aceste intrebari va vor fi detaliate in cadrul conferintei E-mail Marketing MasterClass pe care Michael Leander o va sustine pe 7 iulie, la Bucuresti, alaturi de ceilalti invitati speciali. Market Watch este partener media la acest eveniment.


Conferinta se va desfasura la Hotel Novotel, Bucuresti, incepand cu ora 9.00 si isi propune sa aduca in fata audientei nu doar personalitati in domeniu, ci si o tematica de o reala necesitate in activitatea oricarei persoane ce utilizeaza sau intentioneaza sa utilizeze e-mail marketing. Printre invitatii speciali se numara si Andrei Georgescu, managing partner - White Image care va vorbi despre insight-ul unei comunicari one-to-one eficiente. Un alt invitat special este Salvatore Massaro, business developer manager pe Europa, Africa – Kodak care va discuta despre relatia dintre e-mail marketing si alte forme ale marketingul direct. Iar Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal va fi prezenta prin 2 reprezentanti: Emilia Datcu si Nicoleta Rusu care vor dezbate despre protectia datelor cu caracter personal si despre legislatia cu privire la domeniul electronic.


Pentru detalii suplimentare despre conferinta E-mail Marketing MasterClass, accesati http://www.email-seminar.com.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite