Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IBM Tivoli – Managementul infrastructurii şi al securităţii IT într-o companie

31 Mai 2010



Reduce bugetul. Economiseşte spaţiu. Salvează planeta.
Taie din costuri, optimizează spaţiul destinat plăţilor şi salvează planeta cu noul sistem avansat de puncte de vânzare, oferit de IBM, la cel mai mic preţ.


De ce soluţii IBM pentru magazinele de retail?


IBM oferă o varietate mare de produse software şi harware ce oferă soluţii multiple clienţilor noştri.


IBM răspunde provocării

Recentele evoluţii din domeniul de retail au arătat cât de important este răspunsul rapid la modificările şi noile exigenţe ale unei pieţe ce se fragmentează şi se diversifică. Noile tehnologii schimbă regulile jocului. Retailerii trebuie să găsească un echilibru între reducerea costurilor şi asigurarea unui nivel înalt de servicii, acordând în acelaşi timp o atenţie importantă protecţiei mediului înconjurător. IBM răspunde acestor provocări cu gama POS, care vă ajută să îmbunătăţiţi activitatea din magazin, să reduceţi cheltuielile şi să recuperaţi rapid investiţia.


Profit-friendly

Soluţiile IBM SurePOS optimizează investiţia facută, scăzând costul total al utilizării. Acestea au un design realizat special pentru condiţii de vânzare în magazin, având un ciclu de viaţă extins (7+ ani), construit în conformitate cu standardele aplicaţiilor POS.


Stăpâneşte riscurile

Soluţia este simplu de administrat şi întreţinut cu ajutorul aplicaţiei IBM Retail Systems Management (RMA), care vă permite să monitorizaţi variabilele mediului de lucru şi să realizaţi operaţiuni de întreţinere preventivă. Cel mai important este faptul că ultimele sisteme de operare, update-uri de software, niveluri firmware şi update-uri de BIOS pot fi instalate automat via IBM RMA pentru a ţine operaţiunile la zi.


Imbunătăţeşte-ţi servirea

Tehnologia IBM SurePos pune la dispoziţie ultimele instrumente POS, care oferă funcţii puternice, ce îmbogăţesc experienţa consumatorului. Ecranele touch-screen ale SurePOS 500 sunt uşor de folosit, reducând timpul de training al angajaţilor. Portul USB poziţionat pe partea din faţă a monitorului asigură un acces facil al unităţilor detaşabile.


Imprimanta mică, performanţa mare

Mai puţin înseamnă mai mult cu soluţiile IBM SurePos şi AnyPlace: costuri mai mici, spaţiu mai mic, energie mai puţină. Aceste modele de imprimante mici reduc spaţiul folosit, fiind extrem de versatile. Noile sisteme AnyPlace extind capacităţile POS-ului, putând fi folosite oriunde - rapid şi flexibil. Această flexibilitate ajută retailerii să fie în pas cu cerinţele consumatorilor, pregătind terenul pentru creştere.


Caracteristici puternice, experienţă sigură pentru consumatori

Soluţiile SurePos şi AnyPlace sunt proiectate pentru a oferi o experienţă sigură pentru consumatori. Sistemele AnyPlace sunt echipate cu un senzor de mişcare, grafică 3D, calitate audio, rezistenţă la vărsarea lichidelor, tehnologie infrarosu, care oferă servicii interactive pentru utilizatorul cu o experienţă intuitivă. Cu excepţia echipamentului SurePOS 100, toate sunt echipate cu capacitate dual video.


Salvează planeta, diminuează costurile

Tehnologia „green”, gradul de încălzire scăzut, zgomotul redus nu numai că măresc siguranţa, dar ajută retailerii să reducă costurile cu energia, acum mai mult ca înainte. Echipamentele SurePos 300 şi SurePos 500 sunt construite astfel încât au o sursă de alimentare eficientă şi un processor ultra-low-volt (ULV), care reduc energia folosită cu 35%. În plus, noua inovaţie de la IBM, posibilitatea de punere în modul „deep sleep” , reduce cu 47% energia folosită, diminuând astfel costurile de funcţionare.


Soluţiile SurePOS întrunesc toate directivele de mediu şi acelea privind produsele aflate la sfârşit de viaţă. Sistemele produse din componente care folosesc ca materiale plasticul şi metalul sunt reciclabile în totalitate, respectând legile în vigoare şi împiedicând risipa. Acum chiar şi materialele pentru ambalaje nu numai că sunt reciclabile în totlitate dar sunt 100% făcute din materiale reciclate (incluzând chiar şi ambalajele din cutii făcute din polietilenă).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite