Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Polycom prezintă teleprezența la preț redus

08 Iunie 2010



Polycom a anunţat astăzi extinderea portofoliului de teleprezenţă prin soluţia Open Telepresence Experience (OTX) 300. Aceasta oferă imagini HD, 1080p, dar care ocupă jumătate din lărgimea de bandă folosită de alte sisteme asemănătoare şi are cel mai scăzut preţ de achiziţie. „Colaborarea între multiple locaţii ale unei corporații este acum o necesitate în piaţa globală şi tocmai aceasta este provocarea cu care se confruntă organizaţiile pentru care soluţiile Polycom pot fi de un real ajutor”, a declarat Andrew Miller, preşedinte şi CEO Polycom.
Polycom
Prin costul scăzut, Polycom OTX 300 suportă tehnologia high-definition (HD) video folosind cu 50% mai puţină capacitate de bandă faţă de soluţiile oferite de competitori, datorită implementării H.264 High Profile, o nouă tehnologie standard de compresie video. Tehnologia este disponibilă numai prin Polycom şi micşorează semnificativ costul pentru capacitatea de bandă necesară pentru teleprezenţă, ajutând astfel organizaţiile sa-şi mărească numărul de echipamente video fără să investească şi în upgradarea reţelei.


„Polycom transformă modalităţile de operare ale angajaţilor prin colaborarea mult mai eficientă indiferent de locaţie sau diferenţe de fus orar”, a explicat Simon Hunt, directorul global de produse Regus, cel mai mare provider de soluţii de comunicare video pentru afaceri, care operează în peste 1000 de centre business din 450 de oraşe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite