Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky protejează gratuit terminalele smartphone

14 Iunie 2010



Kaspersky Lab lansează programul „Secure-Mobile-Championship-2010”, prin care oferă protecţie gratuită smartphone-urilor suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, pe toată durata turneului. Singurul lucru pe care aceştia îl au de făcut este să acceseze http://www.kaspersky.com/secure-mobile-championship şi să folosească licenţa special creată pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 cu ocazia acestui eveniment.
Kaspersky Mobile
Campionatul Mondial de fotbal este unul dintre cele mai importante turnee sportive de pe planetă. Mii de oameni se vor îndrepta spre Africa de Sud pentru a-şi susţine echipa favorită, iar alte câteva milioane vor viziona meciurile în baruri sau locuri special amenajate în centrele oraşelor. În acest context, nu poate fi decât foarte simplu pentru un suporter să-şi piardă telefonul mobil sau să devină victimă a hoţilor de buzunare în locurile aglomerate.


Cu ajutorul Kaspersky Mobile Security 9 instalat pe smartphone-ul oricărui suporter, terminalul poate fi blocat dacă este furat sau pierdut. Datele de contact ale proprietarului vor fi afişate pe ecranul telefonului blocat, permiţând oricărei persoane care îl găseşte să-l returneze. De asemenea, locaţia terminalului poate fi descoperită foarte uşor, dacă telefonul include un modul GPS, iar dacă SIM-ul este înlocuit, proprietarul va primi o notificare imediată cu noul număr de telefon.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite