Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Punkt Net, venituri de peste 1 mil. de euro

25 Iunie 2010



Punkt NET, distribuitor oficial al soluţiilor de securitate Kaspersky Lab, aniversează cinci ani de existenţă – şi trei ani de când este partener oficial Kaspersky – în care a totalizat vânzări de peste 1 milion de euro. Cu această ocazie, Punkt NET a relansat site-ul www.bestantivirus.ro într-un nou format şi va anunţa în curând o promoţie specială pentru toate produsele Kaspersky Lab destinate utilizatorilor individuali.


„În prezent, peste 100.000 de computere din România sunt protejate de soluţiile de securitate distribuite de noi”, spune Robert Petrache, director general Punkt NET. „Punkt NET a crescut de la an la an, iar investiţiile noastre s-au concentrat întotdeauna pe îmbunătăţirea modelului de business şi a serviciilor pe care le oferim. Noul site www.bestantivirus.ro reflectă întocmai strategia care ne-a definit”, completează acesta.
Kaspersky Pure
„Pentru a susţine un business puternic ai nevoie de o reţea de parteneri loiali, dornici să crească business-ul pe termen lung şi să-şi asume misiunea de a oferi valoare la standardele companiei”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Punkt NET a arătat de foarte multe ori ce înseamnă să ştii să investeşti, să cunoşti piaţa şi, mai ales, publicul căruia te adresezi, fiind dedicat exclusiv portofoliului de produse Kaspersky”, încheie Cimpoeşu.


La rândul său, Punkt NET colaborează cu peste 200 de de parteneri în toată ţara şi continuă să-şi extindă aria de colaboratori.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite