Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Romtelecom: prețuri reduse și oferte suplimentare

28 Iunie 2010



Începând de astăzi, Romtelecom reduce preţurile pentru serviciile de broadband la nivel naţional, cu procente cuprinse între 17 şi 29% (faţă de preţurile promoţionale anterioare), în paralel cu simplificarea ofertei de Internet pentru a-i ajuta pe clienţii săi persoane fizice să aleagă mai repede şi cat mai bine pentru a se bucura de cea mai placuta experienţă. De acum, vor fi disponibile trei preţuri unice pentru internetul fix de bandă largă: 2,9, 4,4 sau 5,9 euro/lună (TVA exclus).
Yorgos Ioannidis, CEO Romtelecom
Romtelecom unifică şi simplifică portofoliul său de servicii de Internet broadband pentru toţi clienţii rezidenţiali, atât pentru cei noi cât şi pentru cei existenţi, încercând astfel să vină în sprijinul acestora în această perioadă economică dificilă. Abonamentul Clicknet Surf, care oferă viteze de download de până la 2Mbps, va costa 2,9 euro/lună (fără TVA). Clicknet Play va avea acum un tarif unic de 4,4 euro/lună (fără TVA) şi va asigura viteze de download de până la 50 Mbps, în timp ce Clicknet Power va fi disponibil la un preţ unic de 5,9 euro/lună (fără TVA) şi va asigura viteze de până la 100 Mbps, în funcţie de condiţiile tehnice disponibile. Scăderea tarifelor a devenit posibilă ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apăreau în unele cazuri legate de furnizarea serviciilor în anumite zone şi de a le oferi clienţilor săi cele mai mici preţuri posibile.


Fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, care răspunde nevoii de mobilitate a clienţilor şi asigură o experienţă completă cu Internetul de bandă largă. Routerul se acordă la contractarea oricărui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioadă de doi sau trei ani. În plus, pentru cei care utilizează atât servicii de internet, cât şi de voce, se aplică o reducere de 35% faţă de preţurile de listă pentru 5 tipuri diferite de abonament de voce fixă. Astfel, abonamentele de voce vor avea, după reducere, preţuri între 4,5 euro/lună si 8,8 euro/lună, fără TVA. Abonamentele includ sute sau chiar mii de minute în reţelele Romtelecom şi Cosmote şi până la sute de minute către alte destinaţii mobile şi internaţionale, fiind alegerea perfectă pentru o familie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite