Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP ePrint, tipărire direct din e-mail

28 Iunie 2010HP a dezvăluit astăzi o nouă categorie de soluţii de imprimare web, care pentru prima dată, va permite utilizatorilor să imprime de pe orice dispozitiv de trasmitere a e-mailurilor, din orice colţ al lumii, la orice oră. De asemenea, permite utilizatorilor să stocheze documente sau fişiere pe Internet şi să le imprime direct atunci când au nevoie de ele. În fine, ePrint permite utilizarea aplicațiilor specifice ale imprimantei, cum ar fi relizarea de proiecte creative, imprimarea știrilor și a documentelor.
HP Photosmart e-All-in-One - D110a1
Pentru prezentarea acestor noi soluţii, HP a anunţat o nouă suită de multifunționale e-All-in-One conectate la web, disponibile atât pentru acasă, cât şi pentru mediul de afaceri, la prețuri începând cu 99 euro. (4) Acestea vor fi primele multifuncționale care permit accesul direct la conţinutul web, precum pagini de colorat, personaje 3D şi sabloane HP. Produsele şi serviciile HP care presupun conectare la web sunt susținute de o platformă publicitară de imprimare digitală care poate fi folosită de partenerii de aplicaţii de imprimare.


Noile multifuncționale HP Photosmart


Noua linie de multifuncționale HP Photosmart cu conexiune web oferă consumatorilor libertatea de a accesa diverse tipuri de conţinut şi de a imprima fără a fi necesar un calculator personal. Acest lucru este posibil, prin HP ePrint, de pe dispozitivele mobile sau prin accesarea unei varietăţi de aplicaţii de personalizare a opţiunilor de imprimare folosind ecranul HP TouchSmart al multifuncționalului. HP Photosmart Premium e-All-in-One asigură acces wireless la internet şi pot fi aplicate setări personalizate pentru lista aplicaţiilor de imprimare. Este prevăzut cu un ecran HP TouchSmart de 10.9 cm. Acest model are o tehnologie Touch îmbunătățită şi poate economisi hârtie cu până la 50 %, folosind imprimarea automată pe ambele fete. Echipamentul va fi disponibil la nivel mondial începând cu luna octombrie, la un preţ de 199 euro. HP Photosmart Plus e-All-in-One imprimă fotografii la calitate de laborator, documente zilnice, proiecte creative, beneficiind de ajutorul ecranului HP TouchSmart de 8.9 cm. Imprimă rapid conţinut web: precum pagini color şi sabloane HP, fără utilizarea unui calculator personal. Va fi diponibil la nivel mondial din septembrie, având preţul de 149 euro. HP PhotoSmart Wireless e-All-in-One – Imprima rapid conţinut web folosind ecranul HP TouchSmart de 6.1 cm. Creează fotografii de calitate la preţuri accesibile, folosind cartuse de cerneala individuale şi optiuni pentru editarea fotografiilor. Disponibil din iulie 2010 în EMEA pentru 99 euro. HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One – Trimite fax cu usurință, scanează şi copiază, folosind imprimarea duplex; în plus, imprimă rapid fotografii şi conţinut web. Multifunționalul poate fi conectat atat in reţele cu fir, dar si wireless. Va fi disponibil în întreaga lume din septembrie, pentru 249 euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite