Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Imprimante indoor-outdoor pentru industria publicitara

29 Iunie 2010



Imprimanta publicitaraZ Spot Media SRL introduce noi imprimante indoor / outdoor de 1,5m latime de printare cu cerneala pe baza de apa. Destinate industriei publicitare de print, imprimantele SpotLine SL750 vor beneficia de service si garantie prin distribuitorul roman exclusiv al echipamentelor. Noile imprimante, comercializate in Romania sub brandul SpotLine sunt destinate industriei publicitare de print (atat indoor cat si outdoor), reprezentand o solutie eficienta si rapida pentru printuri la o latime maxima de 152cm. Rezistente si usor de folosit imprimantele Spotline SL750 pot printa pe o gama extrem de larga de media folosind atat cerneala pe baza de apa tip dye (pentru printuri indoor) cat si cerneala tip pigment (pentru printuri outdoor) fara a fi necesara schimbarea capului de printare.


"Am decis adaugarea imprimantelor Spotline SL750 in oferta noastra deoarece exista un interes ridicat pe piata de print din Romania pentru astfel de solutii cost-effective", a declarat Cristian Dumitru, General Manager al Z Spot Media. "Consider ca imprimanta este accesibila oricarui categorii de utilizatori - fie agentii de publicitate, ateliere de print, centre de copiere, laboratoare de creatie, chiar si pentru uz intern in cadrul producatori ce doresc realizarea de etichete personalizate pentru produsele lor - oferind astfel clientilor cea mai optima si eficienta solutie din punct de vedere al costurilor, avand o calitate si o functionalitate demna de remarcat", a spus el.


Imprimantele pentru indoor/outdoor SpotLine SL750 continua traditia modelului NovaJet 750, o imprimanta de mare succes, oferind 600x600dpi rezolutie la printare in 4 culori (C, M, Y, K) si viteze de max 10,2mp/h pentru modul economic si 5,9mp/h pentru modul foto. Imprimantele sunt livrate impreuna cu solutia profesionala MAINTOP RIP pentru
Sistemul CISS al imprimantei permite alimentarea continua cu cerneala a rezervoarelor de 500ml permitand printare continua si eliminand costul cartuselor de unica folosinta. Cerneala, atat dye cat si pigment, este furnizata la bidoane de 1 litru cu preturi intre 11,5 si 35EUR fara TVA.


Pretul excelent si garantia de 12 luni asigurate de specialistii Z Spot Media sunt un alt atu al acestor masini. In plus, o serie de fisiere video cu instructiuni si mod de utilizare sunt la dispozitia celor interesati fie pe site-ul Z Spot Media fie in cadrul CD-urilor de instalare cu care sunt livrate masinile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite