Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Solutie Cisco la Unirea Shopping Center

12 Iulie 2010



Cisco a anunţat astăzi implementarea soluţiei Cisco® Digital Signs la Unirea Shopping Center, unul din cele mai mari centre de retail din Bucureşti. La Unirea, Cisco Digital Signs sunt folosite ca parte a Cisco Digital Media Suite (DMS), care oferă un flux centralizat al conţinuturilor grafice şi video pe o reţea IP către 85 de ecrane amplasate în cadrul întregului mall.
Având trei etaje dedicate magazinelor şi unul pentru restaurante şi divertisment, Unirea Shopping Center atrage în medie 40.000 de vizitatori pe zi în cursul săptămânii şi 55.000 în weekend.



„Magazinele din Unirea sunt dornice să-şi promoveze produsele, iar publicitatea în interiorul mall-ului este probabil cea mai bună metodă de atinge clienţii într-o manieră personalizată. Semnalistica digitală este o soluţie de pe urma căreia toată lumea are de câştigat, deoarece îi ajută pe clienţii noştri să-şi crească vânzările, având în acelaşi timp potenţial de a genera venituri din publicitate pentru mall. Este un exemplu extraordinar despre cum putem folosi cele mai noi tehnologii pentru a diferenţia oferta noastră şi pentru a ne menţine poziţia drept cel mai bun mall din ţară”, spune Carmen Adamescu, Preşedinte şi Chief Executive Officer, Unirea Shopping Center.
Soluţia Cisco Digital Signs este folosită pentru a afişa publicitate pentru magazinele prezente în centrul comercial. Soluţia ajută operatorul mall-ului să creeze o ofertă diferenţiată, să păstreze tarifele de închiriere premium şi să genereze un nou flux de venituri.
Suita Cisco Digital Media este o platformă video integrată de afaceri, care include o suită cuprinzătoare de aplicaţii pentru transferul conţinutului video interactiv. Unirea a selectat Cisco Digital Media Players care livrează conţinutul către sistemele de afişaj digital şi oferă suport pentru codecuri video bazate pe standarde, şi Cisco Digital Media Manager, care administrează conţinutul şi crează şi programează listele de redare.
Solutia Cisco Digital Signs este prima implementare a acestei tehnologii Cisco în România şi a fost realizată de Probitas, un partener certificat Cisco Premier în România.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite