Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza notebook-urile premium QX

03 Septembrie 2010



Samsung Electronics Co. Ltd a lansat notebook-urile din seria QX, modelele premium din portofoliul Samsung ce au menirea sa se muleze pe stilul de viata al fiecaruia. Notebook-urile sunt realizate din materiale de inalta calitate, pentru a oferi performanta desavarsita si mobilitate pentru toate cele trei versiuni de ecran - 13.3” (QX310), 14” (QX410) si 15.6” (QX510). Profesionistii perfectionisti vor fi atrasi de acest notebook datorita gameide aplicatii si design-ului unic.


Seongwoo Nam, Vice Presedinte Executiv si Head of IT Solutions Business, spune ca “Seria QX este capodopera Samsung in segmentul de computere business. Seria QX inglobeaza un design premium, performanta de neegalat si cele mai avansate functii multimedia si de comunicatii.”
QX510
Performanta
Fie ca este folosit la locul de munca sau in timpul liber, seria QX combina cele mai noi tehnologii si o gama variata de optiuni care, impreuna cu procesoareleIntel® Core™i5, asigura cea mai avansata experienta mobila. Noile notebook-uri propun o abordare hibrida pentru display-ul grafic. Pentru o viata prelungita a bateriei, atunci cand foloseste procesorul grafic intern Intel, se comuta automat pe cardul nVIDIA pentru afisarea fisierelor video in high-definition sau a continutului pentru jocuri.
Pentru a asigura accesibilitatea la experiente multimedia veritabile, modelele din gama QX dispun de butoane dedicate functiilor multimedia, difuzoare puternice si o camera de rezonanta mai mare, sporite de tehnologia 3D SRS Premium Sound.
Bateria premium pe baza de litiu-polimer rezista pana la 6,9 ore de functionalitate. Modelele din seria QX sunt ideale pentru experientele de lucru care presupun mobilitate datorita functiei Express Charging Mode ce asigura un timp mai scurt de incarcare integrala, de aproximativ 2-3 ore.


Atractivitate fara compromisuri
Datorita formei optimizate si design-ului exterior, modelele QX sunt atractive si performante in acelasi timp; carcasa rigida si rezistenta la zgarieturi ofera durabilitate uimitoare si fiabilitate superioara astfel incat sa se mentina intacte in cazul loviturilor. Combinatia ideala dintre designul modern cu carcasa de aluminiu si ecranul LCD fara margini aduce un plus de siguranta si de stil. Samsung a incorporat si o tastatura mare si un Gesture pad fara taste cu o interfata tactila, pentru acuratete si viteza.


Functionalitate, Viteza si Profitabilitate
Preocupata de necesitatile profesionistilor din ziua de azi, echipa Samsung a inclus la notebook-urile din seria QX un numar de functii pentru a maximiza functionalitatea, viteza si profitabilitatea. Cu functia Samsung Fast Start, care permite pornirea display-ului in trei secunde, utilizatorii vor avea parte de conectivitate continua si mobilitate sporita. Echipata cu functiile Samsung AllShare TM si Easy File Share, seria QX a fost conceputa pentru a livra conectivitate wireless si schimb de date intre mai multe dispozitive.
Portul USB Sleep-and-Charge le permite utilizatorilor sa incarce un numar de dispozitive portabile, cum ar fi smartphone-urile si MP3 player-ele, chiar si atunci cand notebook-ul nu este pornit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite