Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Veniturile Teletrans au crescut cu 24%

16 Septembrie 2010



Operatorul de telecomunicaţii TELETRANS a înregistrat în primul semestru din 2010 o cifră de afaceri de 5,17 milioane de euro, în creștere cu 24% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Astfel, în prima jumătate a anului 2010, TELETRANS a înregistrat în rândul clienţilor independenţi de Transelectrica (acţionarul unic al TELETRANS) o creştere de peste 20% pe segmentul serviciilor SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), soluţii care vizează mentenanţa sistemelor informatice critice şi monitorizarea proceselor, pentru o funcționare cât mai bună a acestora. De asemenea, o creştere a vânzărilor cu peste 40% a fost obţinută şi pe segmentul de internet, nivelul înregistrat pe partea de fluxuri de date fiind asemănător cu cel din 2009.
În ceea ce privește următoarea perioadă, strategia de afaceri a companiei va pune accent pe serviciile de informatică de proces, pe fondul investiţiilor care se fac în continuare în parcurile eoliene, dar şi pe dezvoltarea unor proiecte de soluţii integrate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite