Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Chemarea la Naţională a Cercetătorilor Români din Diaspora

21 Septembrie 2010
Scopul acestor evenimente ştiinţifice este acela de a crea premisele realizării unor colaborări internaţionale inter- şi trans-disciplinare de anvergura, de a contribui la creşterea vizibilităţii şi impactului internaţional al rezultatelor ştiinţifice româneşti, de a atrage noua generaţie către munca de cercetare şi carieră în acest domeniu în interiorul Uniunii Europene şi de a creste recunoaşterea publicului larg fata de munca nevăzută a cercetătorilor.

Mai multe informaţii despre eveniment şi programul fiecărei zilese gasesc pe site-ul www.diaspora-stiintifica.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Cosma Vasile
Oferta invenţii. Pompe ecologice. Oferta se referă la două noi tipuri de pompe pentru alimentare cu apă, care, din motive de simplitate şi de înaltă performanţă este de aşteptat să aibă o cerere mare. Cele două pompe se bazează pe trei invenţii in curs de brevetare. Prototipurile celor trei invenţii a fost realizate si testate. Caut investitori interesaţi pentru valorificarea celor trei invenţii. Titlurile invenţiilor: "Pompa cu piston fără frecare, pentru alimentare cu apă", "Pompa cu piston de lichid, pentru lichide şi gaze", "Pompe Volumo-cinetice, cu acţiune simpla si cu dublu efect" care au un randament dublu în raport cu randamentul pompelor cunoscute. Mai multe informaţii sunt disponibile pe Internet. Vizitaţi: Oferta invenţii. Pompe Ecologice. În limba engleză: Inventions offer. green pumps. Contact. e-mail cosma.vasile @ yahoo.com Vasile Cosma. România
09 Mai 2012, 07:09:32