Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

VERITAS BACKUP EXEC SUITE – solutie Enterprise destinata companiilor mici si medii

20 Mai 2005




Backup Exec Suite – componente:


1.VERITAS Backup Exec 10.0 for Windows Servers
Prin Backup Exec 10.0 VERITAS continua sa ofere o solutie certificata, fiabila, usor de utilizat, solutie scalabila de la nivelul unui singur server la nivelul unui SAN (Storage Area Network). Este o solutie indeajuns de simpla pentru a fi utilizata de un novice, dar putand asigura protectia datelor unu mediu Windows complex.


2.VERITAS Replication Exec 3.1
Replication Exec asigura protectia continua a datelor aflate in sediile locale, reducand costurile IT si gradul de incarcare al angajatilor. In esenta, Replication Exec realizeaza o copie a datelor din toate locatiile aflate la distanta intr-o locatie centrala, consolidand backup-ul general.


3.VERITAS Storage Exec 5.3
Multe organizatii rezolva problema cererii crescande de spatiu de stocare prin adaugarea de noi resurse de stocare. Storage Exec premite companiilor maximizarea resurselor de stocare deja existente prin managementul automatizat al acestor resurse: implementarea de restrictii de spatiu de stocare pe servere pentru angajati (individual, grupuri, departamente, etc.), blocarea salvarii de fisiere de anumite tipuri (ex. Multimedia) in spatiul corporate, analiza ad-hoc sau regulata a datelor aflate pe serverele companiei (fisiere duplicat, triplicat, fisiere neaccesate intr-o anumita perioada de timp, fisiere neprotejate prin backup, etc.).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite