Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

ETA2U obţine specializarea Cisco Advanced Wireless LAN

22 Septembrie 2010ETA2U a anunţat obţinerea specializării Cisco Advanced Wireless LAN. Această specializare recunoaşte faptul că ETA2U şi-a finalizat perioada de pregătire şi poate începe programul de a comercializa, desfăşura şi oferi suport pentru soluţiile avansate de Wireless LAN de la Cisco.
„Având în vedere cererea crescândă de soluţii wireless, ETA2U continuă dezvoltarea specializărilor IT pe care le deţine, venind în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi, care folosesc din ce în ce mai mult soluţiile wireless şi devenind singurul partener Cisco cu specializarea Advanced Wireless LAN în afara capitalei”, a declarat Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U.
Specializarea Cisco Advanced Wireless LAN este creată pentru a ajuta partenerii de tip channel ai companiei să furnizeze soluţiile wireless de care clienţii lor au nevoie pentru a-şi creşte productivitatea şi receptivitatea, să-şi extindă aplicaţiile dincolo de reţeaua pe cablu şi să depăşească obstacolele întâlnite în cazul comunicaţiilor tradiţionale prin cablu. Partenerii Cisco specializaţi Advanced Wireless LAN sunt capabili să construiască soluţii bazate pe întreaga suită de produse Cisco wireless de tip LAN, incluzând aici punctele de acces Cisco, soluţiile Cisco de Unified Wireless LAN Management, echipamentele de control Wireless LAN de la Cisco, soluţiile de tip Cisco wireless bridge, interfeţele de reţea wireless LAN de la Cisco şi suita de telefoane IP din seria Cisco Unified IP Phone 7900.
„Din postura de Cisco Advanced Wireless LAN Specialized Partner, investiţia în training a ETA2U o clasează printre cele mai calificate companii din industria în care activează în furnizarea soluţiilor wireless de tip LAN,” a declarat Dragoş Josanu, Regional Partner Manager, Cisco.
Obţinerea specializării Cisco Advanced Wireless LAN mai oferă partenerului ETA2U acces la training şi suport complet în vânzări, tehnică şi servicii pe toată durata ciclului de viaţă al produselor Cisco.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite