Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Cub multimedia de la D-Link

30 Septembrie 2010



Compania D-Link, furnizor de soluţii de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă că va lansa Boxee Box (DSM-380) în Europa la începutul anului următor.
Playerul IPTV, care se prezintă sub forma unui cub negru, se conectează direct la televizor, ceea ce permite utilizatorilor să acceseze o multitudine de aplicaţii comerciale sau individuale. Boxee Box afişează atât conţinut din reţeaua de acasă, cât şi de pe internet – aplicaţii de social media cum ar fi Facebook., de exemplu – la TV, fără a fi nevoie să interconectăm un PC sau un laptop.
Utilizatorii îşi pot dezvolta propriile aplicaţii sau pot instala add-on-uri. Mai mult, centrul media permite utilizatorilor să îşi gestioneze şi ruleze propriile filme, imagini sau muzică. Pe spatele telecomenzii există încorporată o tastatură Qwerty.
Boxee Box va fi disponibil în Statele Unite, cu un conţinut adaptat pieţei americane, începând cu luna noiembrie, iar în Europa va fi disponibil în Germania, Austria şi Elveţia, cu conţinut local pentru aceste ţări, din ianuarie 2011.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite