Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Noi solutii IBM pe piata de Information Management si Business Analytics

11 Noiembrie 2010



IBM a anuntat lansarea unui nou set de solutii avansate de Business Analytics si Information Management, care ofera capabilitati de social networking si de colaborare pentru forta de munca in dezvoltare. Noile solutii se prezinta sub o forma interactiva, avand capabilitati extinse de analiza, ce ofera imagini si materiale video integrate pentru a indruma utilizatorii. Acestia pot obtine instantaneu informatii utile prin intermediul analizei datorita formatului usor de folosit si usor de accesat de pe dispozitive mobile. Noul set de solutii de business analytics si de information management:
Cognos 10: Un nou software ce reuneste capabilitatile instrumentelor de social collaboration si de business analytics, astfel incat utilizatorii sa aiba acces in timp real la informatii prin intermediul unei interfete usor de utilizat – online sau pe dispozitive mobile cum ar fi iPad, iPhone si Blackberry. Cognos 10 imbina instrumente de social collaboration cu software Lotus Connections si business analytics cu software Cognos intr-o aplicatie unificata ce ofera capabilitati intuitive de navigare si interfata de utilizare simplificata. Acest lucru inlatura necesitatea de a schimba ferestrele aplicatiei pentru a avea acces la informatia corecta. Aplicatia software suporta toate etapele unui proces de business, de la analiza procesului pana la luarea deciziei. Capabilitatile de social networking integrate, impreuna cu capabilitatile de analiza permit utilizatorilor sa interactioneze in timp real in cadrul unor comunitati, bloguri sau pagini web. Utilizatorii pot initia activitati, isi pot impartasi experienta, pot posta mesaje, fisiere, linkuri, pot initia discutii si isi pot exprima opiniile – in timp real pentru a rezulta un proces decizional mai rapid si mai exact.
DB2 10: O noua aplicatie dedicata bazelor de date pentru System z, ce simplifica analiza datelor pentru un proces decizional mai rapid si mai exact. Noul software DB2 10 ofera o imbunatatire a performantelor cu 40% si o scalabilitate de 10 ori mai buna, ce permite dezvoltarea ulterioara a sistemului. Noul software foloseste mai eficient resursele de sistem si reduce costurile de administrare ale serverelor System z, printre care se numara si sistemul recent zEnterprise.
IBM InfoSphere Server: Un nou software ce redefineste modalitatea in care organizatiile folosesc datele oferind integrarea acestora intr-o maniera rapida si precisa, dar si abilitatea de a analiza integritatea datelor inainte de a fi utilizate. InfoSphere Information Server 8.5 include noi meniuri pop-up care integreaza functii de verificare a corectitudinii datelor si informatiilor in aplicatiile de business, astfel incat utilizatorii pot monitoriza acuratetea datelor inainte de a le folosi. In plus, noile capabilitati imbunatatesc modul in care datele sunt standardizate si imbinate, usurand integrarea diferitelor surse de informatii intr-o singura aplicatie.
IBM continua sa extinda investitiile de miliarde de dolari in departamentele de business analytics si de optimizare. In ultimii 5 ani, IBM a investit peste 14 miliarde de dolari in 24 de achizitii ale unor companii de analiza. In prezent, peste 7.000 de consultanti IBM sunt dedicati departamentului de analiza.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite