Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Panasonic a inaugurat al doilea concept-store, la Focsani

16 Decembrie 2010



Noul magazin Panasonic pune în aplicare un concept nou, care mizeaza pe interactiunea consumatorilor cu produsele companiei si urmareste sa îi familiarizeze pe acestia, în special, cu tehnologia 3D. Reprezentantii Panasonic România se asteapta ca magazinul inaugurat astazi sa genereze vânzari, în urmatorul an, de aproximativ jumatate de milion de euro.
Investitia în noul magazin se ridica la valoarea de 50.000 euro. Noua serie de magazine Panasonic, ce s-a lansat în luna septembrie odata cu showroom-ul deschis în Unirea Shopping Center, are un design unitar si exclusiv, inspirat din cultura japoneza. Dupa Focsani, in perioada imediat urmatoare, va fi lansat un magazin Panasonic din noua serie si în Cluj Napoca.


“Ne dorim sa venim mai aproape de fanii nostri si credem cu tarie ca noua serie de magazine va apropia si consumatorii de brandul Panasonic. De aceea, am ales sa implementam un concept care ofera acestora o interactiune mai mare si directa cu produsele noastre de ultima generatie, precum televizoarele 3D sau noua camera 3D pentru amatori.“ a declarat Alexandru Mina, advertising&public relations manager Panasonic România.


În noul magazin vor fi comercializate: noua gama de televizoare 3D, inclusiv cele cu conversie 2D -3D, prima camera video 3D pentru amatori, noua serie de aparate foto Lumix, precum si produse electrocasnice (frigidere si masini de spalat) Panasonic.


Prima camera video 3D din lume destinata amatorilor prezentata si în noul magazin


Cel mai spectaculos si asteptat produs care a ajuns si pe rafturile magazinului Panasonic Focsani îl reprezinta prima camera video 3D pentruamatori*, prezentata, în premiera în România, în luna septembrie.
Modelul HDC-SDT750 le permite utilizatorilor fara experienta sa înregistreze imagini 3D prin simpla atasare a obiectivului 3D dedicat. Chiar si fara obiectivul 3D, noua camera le ofera utilizatorilor posibilitatea de a obtine înregistrari video de calitate Full HD, datorita ultimelor tehnologii pe care le încorporeaza.
Odata cu inovatorul model SDT750, bazat pe sistemul 3MOS, utilizatorii pot sa îsi creeze singuri propriile filme 3D ceea ce, pâna nu demult, era doar apanajul profesionistilor. În combinatie cu un televizor cu plasma VIERA 3D si un player/recorder Blu-ray DiscTM, camera SDT750 face posibila pastrarea si vizionarea oricând a imaginilor inregistrate.
Camcorderul 3D Panasonic are un pret de aproximativ 5799 RON.




*Cameră dedicata consumatorilor obişnuiţi, cu obiectiv 3D. pentru standardul AVCHD (la data de 28 iulie 2010).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite