Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Konica Minolta a fost din nou premiata

26 Ianuarie 2011



Konica Minolta a câștigat prestigiosul premiu „2011 MFP Line of the Year” („Gama de echipamente multifuncționale a anului 2011”) acordat de către Buyers Lab Inc. (BLI),companie ceofera servicii de informare și testare in industria imaginilor digitale.


Premiul este acordat o dată pe an producătorului a cărui gamă de echipamente este considerată ca fiind per ansamblu cea mai bună în urma rezultatelor unei evaluări de laborator riguroase pe care institutul de testare BLI o desfăoară pe parcursul a două luni. Printre factorii care au fost luați în considerare s-au numărat fiabilitatea, calitatea imaginii, productivitatea, ușurința în utilizare, scanarea, atributele de conectivitate și valoarea generală. Au fost, de asemenea, analizate varietatea gamei și abilitatea sa de a oferi produse de calitate, potrivite pentru un spectru cât mai larg de clienți, indiferent de volumul solicitat.


George Mikolay, Senior Product Editor al BLI: “Gama multifuncționalelor Konica Minolta a demonstrat în nenumărate rânduri că are ceea ce îi interesează cel mai mult pe utilizatorii finali: fiabilitate, ușurință în utilizare, productivitate și calitate a imaginii. Cu aceste performanțe remarcabile, prețuri atractive și caracteristici robuste atât pentru gama produselor color cât, și pentru cea a produselor alb-negru, Konica Minolta este vendorul ce dispune in 2011 de cele mai apreciate produse.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite