Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

BenQ lansează două noi modele de camere foto

28 Ianuarie 2011



BenQ lansează pe piaţa din România, începând cu luna februarie, două noi modele de camere foto digitale compacte, cu o rezoluţie de 14 megapixeli. Noile camere foto digitale integrează tehnologia de îmbunătăţire a imaginii HDR II (Hight Dynamic Range).
„Lansarea noilor modele E1460 şi T1460 se integrează în politica pe care o vom urma în 2011 pe segmentul camerelor digitale compacte, acela de a oferi aparate foto cu un design deosebit, performanţe ridicate la preţuri accesibile”, declară Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru România.
Noile aparate foto includ efecte de tip LOMO, care permit adăugarea de efecte creative specifice aparatelor foto cu film, de tipul întunecării colţurilor, oferirea de culori suprasaturate etc.



Pe lângă ecranul tactil de 3.0” cu G-sensor, T1460 (foto carcasa rosie)beneficiază în plus faţă de E1460 (foto carcasa argintie) şi de funcţiile: my drawing, perspective control şi Web auction.
În plus, acumulatorii se vor putea incarca de la o sursă de alimentare de 220v sau prin intermediul portului USB aferent unui notebook/PC (sau printr-un adaptor, la priza auto).
Noile camere foto vor fi disponibile de la începutul lunii februarie având un preţ la raft de 449 RON pentru modelul E1460 şi de 499 RON pentru modelul echipat cu ecran tactil
T1460.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite