Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

EvoTab, prima tableta Android de la Evolio

31 Ianuarie 2011Incepand cu 15 februarie, Evolio lanseaza in retelele de retail tableta multimedia ultraportabila cu sistem de operare Android. Pretul de vanzare al Evotab va fi de 750 RON cu tva inclus, iar precomenzi se pot lansa de pe 1 februarie pe site-ul www.evolio.ro.Tableta denumita EvoTab TB1, are un ecran touch de 7” (aceeasi dimensiune cu Galaxy Tab) insa beneficiaza de o greutate de numai 360 grame la o grosime de numai 11 mm, ceea ce o transforma in cea mai usoara si mai plata tableta de pe piata.


Evotab dispune de Conectivitate Internet boradband prin Wi-Fi-ul integrat sau 3G prin conectarea unui modem 3G extern. Bateria este Li-Ion de 4500 mAh, ceea ce ii confera o autonomie de pana la 14 ore de operare.


Tableta este dotata cu procesor ARM 11 la 800 Mhz, accelerometru, card reader micro SD, USB host port, miniUSB, speaker, si stereo audio output.
O alta noutate a acestui dispozitiv este echiparea cu un trackball ce confera usurinta si precizie in navigare.


Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 36 GB cu card de memorie micro SD.


Evotab, este capabila sa redea filme HD, sa citeasca ebook-uri si sa ruleze aplicatii precum Skype, MSN, Youtube HD download, Internet browsing, Facebook, e-mail si bineinteles o multitudine de jocuri si aplicatii disponible in Android Marketplace.


Evolio a dezvoltat pentru aceasta tableta un serviciu de stiri in colaborare cu Livenews.ro si Presaonline.com. Stirile sunt transmise in timp real si pot fi citite si in mod offline. De asemenea utilizatorii Evotab beneficiaza gratuit de revista presei nationale si locale.


Tableta lansata oficial astazi se remarca printr-un excelent raport autonomie/greutate. Desi este mai usoara decat produsele similare ale competitorilor, are cea mai mare autonomie a bateriei Iar prin pretul foarte accesibil ne adresam unui segment de piata inca neocupat. Evolio tinteste o cota de piata de 15 % din piata tabletelor in Romania, estimata pentru 2011 la 50 000 de unitati“, a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.


Pentru a downloada fisa produsului puteti accesa adresa: www.evolio.ro/pdf/evotab.pdf
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite