Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Allview tinteste pietele europene de telefonie mobila

09 Februarie 2011



Allview Mobile Romania va participa si anul acesta la cea mai importanta expozitie internationala de IT&C, CeBIT 2011, care se va desfasura in perioada 1-5 martie la Hanovra, Germania. Allview isi va astepta vizitatorii la standul propriu din cadrul pavilionului national si va avea ca principal obiectiv stabilirea unor noi parteneriate de colaborare cu furnizori si distribuitori zonali de pe piata europeana a telefoniei mobile.


„Desi pana in acest moment ne-am concentrat mai mult asupra pietei de IT&C din Romania, Moldova si Olanda, planurile noastre de viitor includ extinderea catre cele mai puternice piete europene. Allview este o companie dinamica, cu potential de dezvoltare in domeniul telefonelor mobile Dual SIM si cu o experienta bogata acumulata in ultimii ani. Aceasta ne permite sa oferim produse de calitate superioara tuturor clientilor nostri.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.


In cadrul CeBIT 2011, Allview isi va prezenta portofoliul de produse, va lua parte la conferinte si la evenimente pentru a stabili contacte cu cat mai multe firme care ar putea sa reprezinte produsele Allview in pietele europene si va pune bazele unor noi parteneriate de lunga durata, care se vor adauga celor incheiate in 2009 si 2010 cu firme de profil din Olanda si Moldova.


Tot anul acesta, in perioada 14-17 februarie, la Barcelona, reprezentantii Allview vor participa si la GSMA Mobile World Congress, cel mai important eveniment al anului 2011 in domeniul comunicatiilor mobile. “Ne dorim a fi in pas si chiar a anticipa tendintele pietei in care activam mai ales in contextul expansiunii catre alte piete europene.” a afirmat Silvia Soare, Manager Marketing in cadrul companiei.


Standul companiei va fila Pavilionului Romaniei, in Hala 5, Stand 9.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite