Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Novensys, liderul partenerilor Microsoft în implementările de business

10 Februarie 2011



Novensys Corporation se situează din nou pe primul loc în clasamentul partenerilor în ceea ce priveşte implementările de soluţii Microsoft în România. Începând cu 2004, Novensys derulează un parteneriat de succes cu Microsoft, fiind menţionat în ultimele şase ediţii ale acestor clasamente.


Dorim să remarcăm contribuţia Novensys, atitudinea deschisă, suportul deosebit şi spiritul de parteneriat care au guvernat relaţia noastră în primele şase luni ale acestui an fiscal. Ne dorim să creştem împreună în continuare şi să realizăm cât mai multe proiecte frumoase”, a declarat Ioana Răzvan, Microsoft Business Solutions Lead.


Pe parcursul ultimilor ani, echipa de specialişti a trecut printr-un proces de structurare şi organizare care răspunde cel mai bine strategiei de creştere a focusului pe proiectele Microsoft Dynamics şi LS Retail, astfel încât la ora actuală este una dintre cele mai largi şi competente echipe din ecosistemul de parteneri locali ai Microsoft. De asemenea, Novensys se mândreşte cu prezenţa în echipă a primului trainer român pentru Microsoft CRM.


Din echipa noastră fac parte consultanţi şi dezvoltatori cu peste 10 ani de experienţă în România şi Europa, iar peste 70% au fost implicaţi în cel puţin două proiecte de implementare realizate cu succes. Novensys va contribui mai departe atât la promovarea, cât şi la implementarea cu succes a noilor produse Microsoft”, a menţionat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

Oferta promovată de Novensys are la bază un portofoliu integrat de soluţii pentru managementul informaţiilor şi se bazează pe principiul complementarităţii şi al integrării celor mai bune soluţii de la cei mai buni dezvoltatori la nivel internaţional. Compania Novensys a transformat acest concept de business într-un real succes în piaţă, oferind clienţilor toate beneficiile unui furnizor complet şi integrat de soluţii end to end.


Principalele industrii pe care se concentrează activitatea companiei sunt retail, productie, utilităţi, transporturi şi logistică. În egală măsură, compania oferă soluţii inteligente şi pentru alte industrii din România: automotive, servicii financiare, servicii bancare, construcţii, guvernamental, telecom, IT&C, farma, horeca.
Mai multe detalii pe www.novensys.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite