Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

UPC lanseaza ALO Oriunde, cu minute incluse catre fix si mobil

15 Februarie 2011



UPC Romania lanseaza doua noi pachete de telefonie ce includ convorbiri nationale in orice retea fixa si mobila, dar si in retelele fixe din majoritatea tarilor europene. Noile abonamente ALO Oriunde, cu preturi incepand de la 15 RON/ luna, vin cu pana la 200 de minute gratuite.


ALO Oriunde 100 si ALO Oriunde 200 sunt pachetele cu care, acum, abonatii UPC pot suna gratuit in toata tara, atat in retelele de telefonie fixa, cat si catre mobil, la orice ora, in orice zi a saptamanii. In plus, acestea ofera avantajul de a utiliza minutele in reteaua fixa, atat in Romania, cat si in 20 de tari din Europa, incluzand toate tarile vecine si tarile cu comunitati mari de romani.
De asemenea, clientii UPC care opteaza pentru unul dintre noile abonamente primesc cadou un telefon fara fir Philips.


„Prin cele doua noi oferte de telefonie ne adresam clientilor care îsi doresc produse optime pentru nevoile lor si la preturi accesibile pentru a comunica oriunde, fara a fi constrânsi de un interval orar anume sau de retea. Acum, orice client UPC poate comunica extins si are avantajul de a alege pachetul ideal care acoperã cel mai bine nevoile sale reale de comunicare”, declara Dragos Militaru, Director Comercial UPC Romania.


Noile abonamente de telefonie sunt urmatoarele:
ALO 100 minute - 15 RON/luna
ALO 200 minute - 20 RON/luna
Minutele incluse sunt valabile pentru toate retelele fixe si mobile din România si pentru retelele fixe din Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia si Polonia.


Pachetele ALO Oriunde sunt disponibile incepand cu 14 februarie 2011 atat pentru clientii existenti cat si pentru clientii noi, parte a unor pachete 2 play sau 3 Play. Comenzile pot fi lansate in magazinele UPC sau telefonic, apelând 031.100.1000, precum si pe www.upc.ro.


* Preturile nu includ TVA



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite