Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

PowerNet Consulting investeste intr-un Demo Center pentru tehnologii eterogene

17 Februarie 2011PowerNet Consulting va investi cca 250.000 EUR pentru crearea unui centru de testare echipamente si aplicatii multibrand. Astfle de centre sunt necesare pentru a oferi clientilor o imagine reala asupra tehnologiilor (hardware sau software) complexe pe care acestia intentioneaza sa le achizitioneze. In ultimii ani au aparut mai multe centre de testare deoarece multi clienti locali erau nevoiti sa mearga in alte tari europene pentru a testa anumite solutii intr-un mediu IT creat dupa modelul celui din propriile organziatii. Demo Centerul PowerNet va fi lansat oficial un Demo Center profesional în primavara acestui an, proiect demarat încă din 2010. Cu spațiu dedicat, acest laborator enterprise reunește soluții de la cei mai importanți producători hardware și software și constituie o replică fidelă a unui mediu eterogen în care soluții multiproducător funcționează interconectate.
Bazele Demo Center-ului au fost puse în anul 2010, când Power Net Consulting a decis necesitatea unui avantaj competitiv, fiind gândit ca o punte de comunicare între posibilitățile producătorilor și necesitățile clienților.


Emil Munteanu, Managing Partner, Power Net Consulting: "În cazul soluțiilor enterprise, o simplă prezentare nu este suficientă pentru a convinge un client; pe de alta parte implementarea unui demo în propria infrastructură nu este întotdeauna relevantă, iar alteori nu este o opțiune, mulți dintre clienți având politici care nu permit astfel de 'testări'. Ca atare, aveam nevoie de o modalitate prin care să arătăm clienților cum funcționează aceste soluții, într-un mediu real, o unealtă prin care să îi convingem de atuu-urile unei soluții independent de propria lor infrastructură."


Actualul Demo Center combină soluții enterprise furnizate de producatorul hardware IBM, cu aplicații software ale unor producatori precum CA Technologies, Microsoft, Vmware. Claudia Ilina, Sales Manager, Power Net Consulting: "Obiectivul creării acestui Demo Center este mai larg decât crearea unei punți între producători și clienți. Acest laborator enterprise ne oferă posibilitatea de a organiza seminarii dedicate unor anumite soluții pentru clienți aparținând unui domeniu de activitate, traininguri pe soluții actuale sau lansări de soluții; pot fi analizate și evaluate anumite configurări, infrastructuri hardware plecând de la echipamentele existente." Până în prezent, Power Net Consulting a populat noul Demo Center cu soluții harware și aplicații software care creează o infrastructură eterogenă ce valorează aproximativ 250.000 euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite