Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Viteză de internet mai mare pentru clienţii Orange

28 Februarie 2011Din 1 martie Orange creşte viteza de internet până la 21,6 Mbps prin tehnologia HSDPA în capitală şi în câteva localităţi din sudul ţării. Pentru început clienţii din Bucureşti, Buftea, Corbeanca, Mioveni, Piteşti, Ploieşti, Otopeni şi Voluntari vor beneficia de viteze mărite de transfer. Lista acestor localităţi se va extinde în perioada următoare.


Conexiunea de 21,6 Mbps este disponibilă pentru toate abonamentele Colibri şi opţiunile Internet PrePay care oferă acces mobil la internet pentru laptop, tablete PC sau desktop. În plus, clienţii Orange beneficiază de o ofertă specială: modem USB Huawei E367, creat special pentru viteză de până la 21,6 Mbps, la preţul de 1 euro*.
În cazul în care utilizatorii ies din zona de acoperire HSDPA de 21,6 Mbps, trecerea la zone cu acoperire prin tehnologii şi viteze diferite, precum HSDPA de 14,4 Mbps, 3G sau EDGE, se va face neîntrerupt, modificându-se doar viteza de transfer.


Orange oferă acoperire HSDPA de 21,6 Mbps în 8 localităţi, HSDPA de 14,4 Mbps şi 7,2 Mbps în 11, respectiv 900 de localităţi şi viteză EDGE de până la 220 kbps în toată ţara. În plus, din februarie, clienţii Orange pot verifica online calitatea semnalului din zona lor la adresa http://www.orange.ro/acoperire/index.html


* Preţ cu TVA, valabil cu abonamentele Colibri 25.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
parosu
se poate lua si laptop cu intrnetul 3g la pret de 50 lei noi?
07 Martie 2011, 11:01:45