Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Aplicatie pentru membrii HR Club

28 Februarie 2011



În calitate de partener HR Club în anul 2011, Enovate a realizat în cursul lunii februarie o aplicatie personalizată de învatare dedicată dezvoltării abilitatilor de management si leadership ale profesionistilor în resurse umane membri ai asociatiei.
Aplicația BRIDGE2KNOW oferă acces unui număr maxim de 700 de utilizatori la peste 12.000 de articole, podcasturi audio si video selectate din surse precum Harvard Business School, European Business Forum, London Business School si multe alte instituții de prestigiu.
„Pentru HR Club dezvoltarea profesională a membrilor săi este o prioritate constantă, iar prin acest parteneriat strategic le oferim membrilor noștri acces la o bază semnificativă de resurse”, declară Csaba Gergely, Președinte HR Club.
Personalizarea aplicatiei a fost realizată împreună cu BRIDGE2THINK, partenerul Enovate în implementarea solutiilor de eLearning, si poate fi utilizată timp de un an de toti membrii HR Club la adresa http://hrclub.bridge2know.net.


Fondată în 2008, Enovate este o companie de consultantă care pune la dispozitia organizatiilor care vor să se dezvolte sustenabil sisteme performante de talent management si solutii de eLearning pentru excelenta managerilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite