Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Initiativa Green 4PSA promoveaza adoptarea Comunicatiilor Unificate de catre firmele mici

08 Martie 20114PSA, producătorul suitei software VoipNow, a lansat programul de licențiere Primele Extensii (First Extensions License) destinat firmelor mici care doresc să adopte soluția de Comunicații Unificate. Companiile interesate vor putea beneficia de condiții financiare de 12 ori mai avantajoase, sprijinind totodată inițiativa Green Commitment a 4PSA.
Concret, noul program permite achiziționarea unei licențe VoipNow în valoare de 299 Euro cu doar 25 Euro. Prin licențierea Primele Extensii, 4PSA promovează Comunicațiile Unificate drept alternativă ecologică și mult mai avantajoasă la tehnologiile de comunicații tradiționale. Soluția permite reducerea emisiilor de dioxid de carbon prin exploatarea serviciilor cloud și elimină bariera financiară în adoptarea Comunicațiilor Unificate de către firmele mici. Inițiativa Green Commitment nu se oprește aici; la sfârșitul anului, producătorul 4PSA va dona suma obținută din comercializarea licențelor Primele Extensii (First Extensions License) unor ONG-uri ecologiste în vederea plantării de arbori. „Programul First Extensions License oferă la un preț foarte mic o gamă completă de servicii de Comunicații Unificate. Prin intermediul acestui program, vrem să le dovedim clienților că produsele software îmbunătățesc în mod esențial procesul de comunicare, reducând consumul de curent electric, precum și cheltuieile de transport. VoipNow deservește numeroase companii din întreaga lume, iar acum am simplificat lucrurile pentru o adoptare mai ușoară de către start-up-uri și firmele cu număr mic de angajați”, a afirmat Bogdan Cârstoiu, CEO 4PSA.


4PSA a lansat inițiativa Green Commitment care cuprinde un set de reguli și acțiuni menite să sprijine conservarea mediului înconjurător. „Am hotărât să contribuim și mai mult la reducerea emisiilor de carbon, oferind clienților noștri soluții software care reduc semnificativ emisiile de carbon. Mai mult decât atât, cu banii strânși din comercializarea programului First Extensions License vom sprijini organizațiile care plantează copaci și ajută la conservarea ecosistemului”, a mai adăugat Cârstoiu. Programul VoipNow First Extensions License oferă companiilor o licență completă VoipNow Professional cu 10 extensii. Prețul de 25 Euro este de 12 ori mai mic decât prețul obișnuit al acestei licențe. Orice persoană sau companie are dreptul să achiziționeze o singură licență în cadrul programului First Extensions License. Alte detalii aici.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite