Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Net Com isi largeste orizonturile

09 Iunie 2005




Net Com a devenit incepand cu luna mai anul curent, partener al firmei suedeze Ascom, specializata in producerea echipamentelor de telecomunicatii fara fir, dedicate unor arii specifice de activitate. Din gama lor de produse fac parte telefoanele DECT industriale cu un grad ridicat de rezistenta in medii acvatice, zgomotoase, cu oscilatii mari de temperatura. Combinand tehnologii diferite (telefonie, wireless, messaging) Ascom ofera terminale care pot suplini toata aparatura de comunicatii pentru spitale, firme de paza si protectie, hale industriale etc.


Terminalul DECT Ascom DT290 este usor de utilizat, are o interfata prietenoasa si o serie de functionalitati menite sa asigure maximul de confort si comunicare eficienta. Prezinta o agenda telefonica ce include 100 de numere, ultimele 20 apeluri preluate sau pierdute pot fi apelate rapid, are integrat un microfon care ofera posibilitatea convorbirilor handsfree si a conferintelor cand ambele maini ne sunt ocupate. Pentru semnalarea discreta a unui apel nou, soneria poate fi inlocuita cu vibratiile.


Mesajele vocale pot fi accesate cu usurinta printr-o tasta separata de mesaje, iar alarma integrata va asigura ca nu veti rata nici o intalnire programata. Pe un display luminos, prin intermediul functiei GSM, CNR puteti vedea numele apelantului daca se afla in memoria telefonului.


Comunicatiile wireless dau posibilitatea angajatilor dvs. sa primeasca informatii urgente in format voce, text, alarma sau date de la colegii lor, roboti telefonici sau computere indiferent de locatia lor.


Puteti sa obtineti un profit mai mare de la resursele deja existente in compania dvs. oferind personalului echipamente DECT pentru a comunica in permanenta cu departamentele/sistemele de monitorizare a productiei, IT si sales support.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
dect
www.gigaset.ro
28 Mai 2006, 01:27:35
Nancy
Povestea vieții adevărate a lui Nancy Forbes. Numele meu este Nancy, locuiesc în Polonia Vreau să împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici pentru ca toți să mă alături mulțumesc marelui om care a adus fericirea în viața mea, soțul meu mi-a lăsat acum 9 ani am fost confuz am căutat ajutor toate în ultima lună am văzut un anunț on-line de către o doamnă din Germania care împărtășea numele doctorului Ogundele, a spus că este o mare vrăjitoare care se întoarce din dragoste pierdută și a revenit la relații și a rezolvat orice fel de problemă, l-am contactat repede să mă ajute, Dr. Ogundele mi-a spus că îmi va aduce soțul care mi-a părăsit acum 9 ani în doar 24 de ore, am fost atât de fericit să aud de la el si dupa asteptarea lui, sotul meu sa intoarce in 24 de ore dupa cum a spus el, i-am spus ca ii voi impartasi numele pe Internet si chiar pe postul de radio, de aceea imi impartasesc numele pentru cei care au nevoie ajutați-l să-l contactați, dacă aveți orice fel de probleme legate de relații, contactați acest om te asigur că doctorul Ogundele va aduce soluții și fericire relațiilor tale pentru că a făcut-o în doar 24 de ore. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: 27638836445. Orice persoană care dorește să contacteze contactul sau să-i mulțumească pentru că m-a ajutat ar trebui să folosească informațiile de contact pe care le-am furnizat aici, acest om este real și puternic.
11 Iunie 2019, 07:25:33