Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Să dăm un plus de valoare timpului, mediului care ne înconjoară şi mobilităţii oamenilor

26 Martie 2011




4. Sistem integrat de taxare: sistemul se aplică pe 80 de autobuze şi 27 de tramvaie şi va fi definitivat în cursul acestui an. Vor fi instalate câte 2 verificatoare şi un computer de bord în fiecare mijloc de transport, precum şi 30 de automate pentru eliberarea tichetelor/cardurilor de călătorie în staţii, toate fiind conectate la centrul de management care va primi şi analiza în timp real datele de pe trasee.

5. Program de securitate pentru transportul public în Craiova: pentru combaterea unui comportament necinstit, antisocial şi a fenomenului de vandalizare s-au instalat camere de supraveghere în 10 staţii, 10 autobuze şi 5 tramvaie. Acestea vor transmite imagini la centrul de management pentru intervenţia rapidă şi izolarea acelor călători care generează probleme.

6. Servicii flexibile pentru zonele industriale ale Craiovei: dezvoltarea unui serviciu de tip car-pooling (împărţirea unei maşini proprii cu mai mulţi colegi pentru transportul la serviciu) şi amenajarea unei parcări dedicată acestui serviciu.

7. Sisteme de management al vehiculelor: prin proiectul MODERN s-au echipat 80 de autobuze şi 27 de tramvaie cu sisteme GPS şi 20 de staţii au fost dotate cu panouri electronice pentru afişarea în timp real a timpului până la sosirea în staţie a următorului autobuz. Întregul sistem este controlat
prin centrul de management pentru transport public.

Informaţii suplimentare:

www.modern.ipacv.ro

Echipa proiectului MODERN - Craiova

• Gabriel Vlăduţ - SC IPA CIFATT Craiova:
Coordonator Proiect MODERN; office@ipacv.ro; Tel 0251-412 775;0722 715 604

• Dorel Popa - RAT Craiova: Responsabil local implementare; ppdoru@yahoo.com

• Virginia Matei - SC IPA CIFATT Craiova:
Responsabil local diseminare; virginia.matei@ipacv.ro

• Ana-Maria Mogoşan - SCIPA CIFATT Craiova: Responsabil local evaluare; ana.mogosan@ipacv.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite