Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson construieşte un prototip de reţea TD-LTE īn China

11 Aprilie 2011



China Mobile a ales să colaboreze cu Ericsson pentru a realiza cel mai mare proiect de implementare a unui prototip de reţea TD-LTE din lume. Cu aprobarea Ministerului Chinez al Industriei şi Tehnologiei Informaţiei, Ericsson va construi o reţea TD-LTE de test în Shenzhen, unul dintre oraşele cu cele mai dezvoltate pieţe de telecomunicaţii din China.
Proiectul a primit undă verde din partea Ministerului doar după finalizarea cu success a testelor de interoperabilitate a echipamentelor de reţea TD-LTE Ericsson cu mai mulţi producători de chip-uri. Ca parte a eforturilor sale de a dezvolta ecosistemul global dedicat acestui standard tehnologic, Ericsson realizează în mod proactiv teste de interoperabilitate cu jucători importanţi din industria mondială, precum ST-Ericsson şi Qualcomm.


Ericsson va furniza soluţia sa TD-LTE end-to-end, care include cea mai nouă staţie de bază multi-standard RBS 6000 şi reţeaua Evolved Packet Core (EPC), un pachet de soluţii care s-a dovedit deja de succes pe piaţă, precum şi software pentru sisteme de suport de operaţiuni şi servicii profesionale. În iulie 2010, Ericsson a demonstrat în Shanghai, China, că soluţia sa TD-LTE poate susţine aplicaţii multimedia de mare viteză. În februarie anul curent, Ericsson a stabilit un alt record mondial atunci când a realizat primul apel TD-LTE din lume prin reţeaua sa LTE/ EPC din Barcelona, Spania.


În august, Shenzhen va fi gazda celei de a XXVI-a ediţie a Jocurilor Mondiale Universitare, un eveniment cunoscut şi sub denumirea de Universiade. Conform calendarului de implementare, reţeaua va fi gata la timp pentru ca participanţii la acest eveniment, precum şi cele peste 10 milioane de locuitori ai oraşului să se bucure de experienţa TD-LTE oferită de Ericsson.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite