Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Universitatea Spiru Haret deschide drumul spre invatamantul viitorului

09 Iunie 2005





La cat se ridica investitiile din ultimii ani in tehnologie si in informatizarea activitatilor Universitatii Spiru Haret?
Prof. univ. dr. Aurelian Bondrea:Fara o dotare moderna, performanta, nu putem vorbi in general de invatamant de calitate si de desfasurarea formei Universitatea Spiru Haret este singura institutie de invatamant superior din tara si una dintre putinele din lume care dispune de post de televiziune propriu. Televiziunea Romania de Maine (TvRM) este post national universitar si cultural, singurul cu acest profil din Romania. Universitatea Spiru Haret are o editura si un complex tipografic computerizat ultramodern, peste 1.200 de computere de ultima generatie in laboratoare si in Centrele pentru invatamant la distanta, racordate la Internet 24 de ore din 24, studiouri de transmisie in direct si de inregistrare a cursurilor, sintezelor, consultatiilor, dezbaterilor, aparatura complexa multimedia, programe soft de evaluare a pregatirii studentilor si de evidenta si informatizare a secretariatelor etc.

Toate aceste investitii in tehnica si tehnologie de ultima ora pentru invatamant reprezinta un efort de 5 milioane euro, numai in ultimii doi ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite