Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange lanseaza HD Voice si anunta planul de investitii pe cinci ani

13 Mai 2011Orange Romania a anuntat ieri planul de investitii al companiei pentru 2011 si pentru urmatorii cinci ani si a lansat in premiera serviciile HD Voice si Extra Signal. In urmatorii cinci ani, compania va investi intre 500-600 de milioane de euro, din care 110 milioane de euro vor fi investite doar in acest an.
Planul de investitii pentru acest an vizeaza in principal modernizarea retelei in zonele rurale.
Serviciul Extra Signal va fi disponibil in cateva saptamani.


Orange este primul operator care lansează în România HD Voice: sunetul de înaltă definiţie. In Europa, acest serviciu a fost lansat prima data de Orange Moldova.
Serviciul HD Voice asigură o claritate şi o calitate revoluţionare ale sunetului în timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul în care se află clientul: în trafic, la concert, pe şantier sau pe stadion. Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine şi mai clar, chiar dacă acesta vorbeşte în şoaptă sau se află într-o conferinţă telefonică.


Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toţi clienţii Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel naţional, pentru apeluri locale, în aria de acoperire 3G – 3G+ (14,4 Mbps) este disponibil în 119 oraşe, iar 3G în câteva mii de localităţi – între două telefoane compatibile.
Orange are în portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 şi Nokia N8. Gama de telefoane va fi extinsă în lunile următoare, iar oficialii Orange Romania estimeaza ca vor exista pe piata aproximativ 100.000 de terminale HD pana la sfarsitul anului.


Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe www.orange.ro pentru a verifica dacă şi softul este compatibil. Dacă nu este, îl pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice. Pe site vor găsi tutoriale, noile versiuni de softuri pentru fiecare telefon, o secţiune de întrebări şi răspunsuri, precum şi recomandări pentru dispozitivele compatibile.
Cu noua ofertă best deal de la Orange, clienţii pot achiziţiona smartphone-ul Samsung Galaxy mini compatibil cu HD Voice de la 55 de euro şi accesorii la preţuri speciale. Oferta este valabilă până la 31 mai cu un abonament nou de minimum 8 euro şi opţiunea Net Friends, pe 2 ani.


„Ne bucurăm că suntem primul operator din România care poate să le ofere clienţilor o experienţă audio cu adevărat revoluţionară (…). Această lansare în premieră în România reprezintă un nou pas pentru punerea în practică a noii viziuni Orange – «today changes with Orange» – prin care ne propunem să simplificam accesul clienţilor noştri la lumea digitală şi să oferim experienţe de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinară, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.


În toate magazinele Orange din reţeaua Orange shop şi Orange store din ţară a fost amenajat pentru clienţi un stand de testare a serviciului HD Voice.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite