Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Compania ECUATOR a ales MERLIN pentru administrarea afacerii

09 Iunie 2005




Modulul Mijloace Fixe cuprinde functionalitati ce permit utilizatorilor modulului o mai buna gestionare a activelor intreprinderii: intrari din investitii, cumparare, productie proprie, iesiri din vanzare, casare, transferuri intre gestiuni, intre locatii, reevaluari de durate, reevaluari ale valorii de inventar si amortizari.


Modulul Salarizare permite evidente organizate la nivel de companie sau pe componente departamentale ale firmei. La baza acestor evidente sta structura organizatorica a firmei. Raportele furnizate de modul sunt cele legate de statele de avans si lichidare, situatii privind concediile medicale, fluturasi si raportarile obligatorii.


Modulul Administrare al aplicatiei contine functionalitati necesare administrarii portofoliului de utilizatori, administrarea drepturilor alocate acestora, cat si stabilirea ariei de competenta (la nivel functional) in cadrul aplicatiei pentru userii inregistrati in sistem.
Modulul Gestiune permite evidentierea si gestionarea nomenclatoarelor de parteneri si articole, oferind utilizatorului posibilitatea organizarii evidentei acestora in functie de preferinte si specificul activitatii, sau a anumitor reguli impuse. Aplicatia contine o multitudine de documente ce pot fi personalizate in functie de dorintele utilizatorilor sau titularilor de procese.


In cadrul companiei ECUATOR, modulul ofera posibilitatea dimensionarii necesarului de aprovizionat, comparand stocul faptic cu stocul minim pentru articolele aflate pe stoc. Diferentele dintre acestea se concretizeaza prin intocmirea, in mod automat, a unor comenzi de aprovizionare.


Posibilitatea lucrului cu comenzi permite gestionarea eficienta si optimizarea stocului de marfa, oferind astfel o baza solida in fundamentarea si alegerea corecta a strategiilor de vanzare si promovare a produselor ce fac obiectul activitatii de distributie.
Modulul Comercial (Vanzari/Achizitii) permite managementul contractelor si ofertelor. El ofera posibilitatea evidentierii unei game largi de documente specifice activitatii financiare.


Prin implementarea acestui moduln al sistemului MERLIN se pot gestiona activitati specifice, ceea ce inainte nu se putea realiza:


-urmarirea ofertelor intocmite catre furnizori, precum si a ofertelor primite de la clienti


-controlul echipelor de agenti de
vanzare si livrare


-gestionarea rutelor de distributie


-managementul target-urilor agentilor, in functie de realizarile pe grupe de produse sau pe grupe de clienti



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite