Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Allview propune "totul pe televizor" cu AllDro Box

06 Iunie 2011



Allview AllDro Box completeaza functionalitatea televiziunii traditionale. Dispozitivul aduce programele de televiziune alaturi de continutul vast al internetului cu posibilitatea de navigare intre ele, pe cel mai mare ecran disponibil in casa fiecaruia – televizorul. Allview AllDro Box se conecteaza usor la aproape orice televizor modern prin intermediul portului HDMI, iar setarile initiale sunt facile chiar si pentru novici. Conexiunea la o retea de internet poate fi realizata prin wireless sau cu ajutorul unui cablu de retea.


“In prezent avem acces la o multitudine de informatii care vin din mai multe surse. AllDro Box da utilizatorilor posibilitatea de a cauta si accesa cu usurinta aceste surse printr-o singura interfata. Programe TV, internet si muzica, fotografii si filme din fisierele personale toate pot fi redate pe televizor. In plus, AllDro Box ruleaza sistemul de operare Android 2.2 prin care utilizatorii se pot bucura de cele mai populare aplicatii si jocuri android disponibile in Aply Store si in alte magazine”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager.


Prin browser-ul integrat, AllDro Box permite accesarea oricarei adrese web. Fie site-uri de stiri, retele de socializare precum Facebook si Twitter sau videoclipuri de pe YouTube, toate paginile se deschid pe ecranul televizorului. Datorita, media player-ului nativ, AllDro Box este un dispozitiv multimedia de mici dimensiuni care poate inlocui cu succes actualele sisteme multimedia: Tuner Radio, DVD sau CD/Mp3 Player. Mai mult decat redarea fisierelor audio sau vizionarea unui film la rezolutie HD pe un televizor compatibil, AllDro Box permite si streaming Radio sau TV care poate rula si in timpul folosirii altor aplicatii.


Accesarea adreselor de email este si ea posibila cu AllDro Box, vizualizarea email-urilor fiind optimizata pentru un ecran TV de mari dimensiuni. Pentru a scrie email-uri si pentru a edita documente aparatului i se poate atasa orice tastatura si mouse prin wireless, Bluetooth sau prin la cele 3 porturi USB. O alta varianta ar fi achizitionarea ca accesoriu, a unei mini tastaturi wireless compacte cu touchpad care va oferi un control total asupra informatiei afisate. De asemenea, AllDro Box vine cu o telecomanda directionala care permite accesul la functiile principale. Cu ajutorul interfetei Android si al telecomenzii, se poate naviga rapid prin intreaga colectie media digitala disponibila pe un card SD intern, pe un hard extern conectat USB sau la orice dispozitiv de stocare cu functie bluetooth.


Produsul poate fi cumparat de pe site-ul allview.ro la pretul de 599 de lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite