Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony prezinta primul Handycam 3D, in noul magazin din Baneasa

21 Iunie 2011



Sony anunta astazi disponibilitatea primei camere video Handycam 3D – modelul TD10 – in Romania, in cel mai nou Sony Center din tara, situat in Baneasa Shopping City. Cu o suprafata de 175 metri patrati si peste 1000 produse la vanzare, noul punct de vanzare devine cel mai important magazin al retelei. Magazinul reprezinta relocarea Sony Center Baneasa, ca raspuns al cerintelor crescute ale clientilor magazinului. Suprafata generoasa ofera cea mai mare suprafata de expunere a produselor – peste 1000 produse disponibile la raft, dar si un spatiu special dedicat asistentei post-vanzare, adresat clientilor Sony Center. Cumparatorii echipamentelor foto-video vor avea posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de utilizare a aparatelor achizitionate, in spatiul special amenajat din noul Sony Center Baneasa. Cursurile vor fi realizate de catre personal Sony specializat, iar la primul seminar vor putea participa posesorii camerei video 3D Handycam TD10, achizitionata din oricare magazin al retelei Sony Center.

Nicolae Dumitrescu, Sales Manager New Link, administratorul retelei Sony Center: “Sony Center este locul in care utilizatorii romani au acces la intreg universul Sony 3D. La inaugurarea celui mai mare magazin din retea lansam un produs revolutionar, disponibil astazi exclusiv in acest punct de vanzare: prima camera video Handycam 3D. Mai mult, toate noile produse Sony vor fi disponibile in Romania initial in reteaua de magazine Sony Center”.


Intarind portofoliul Sony 3D, modelul HDR-TD10E reprezinta prima camera 3D “Double Full HD” destinata utilizatorilor obisnuiti. Camera video beneficiaza de un sistem cu obiectiv dublu, ce include doua dintre componentele principale ale dispozitivului – doua obiective Sony G, doi senzori CMOS “Exmor R” si doua procesoare de imagine “BIONZ”. Sistemul dual de inregistrare genereaza posibilitatea de redare a continutului 3D la rezolutie 2D Full HD, automat, pe ecrane 2D, in timp ce continutul 3D poate fi vizualizat fara a fi nevoie de ochelari 3D pe ecranul LCD 3D, clar, Xtra Fine tactil, de 3,5 inci al camerei.



Utilizatorul poate reda clipurile video 3D Full HD pe orice televizor HD compatibil 3D. Camera permite transferul de melodii care sa fie utilizate ca fundal sonor pentru filmari,fara a mai fi necesara prelucrarea ulterioara.In plus fata de alte functii inovatoare, zoom-ul optic 10x cu stabilizare de optica de imagine SteadyShot (in modul activ) si modul iAUTO sunt disponibile in 3D. Cu o memorie flash de 64GB, care permite pana la 5 ore de inregistrare, modelul HDR-TD10E este astazi disponibil in noul Sony Center din Baneasa Shopping City, la pretul de 6.999 lei.


Tomohiro Nakashima, Country Manager Sony in Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania si Kosovo declara: “Anul trecut, Sony s-a impus drept liderul pietei in divertismentul 3D, oferind utilizatorilor sai acces atat la hardware 3D, cat si la continut 3D. Anul acesta, Sony isi concentreaza eforturile in crearea unui spatiu 3D mai personal. Prin lansarea modelului Handycam TD10 aducem, inca o data, un plus de valoare Universului 3D, in care utilizatorii isi pot crea propriul continut tridimensional”.



Despre New Link:
New Link este administratorul retelei de magazine Sony Center in Romania. Infiintata in anul 1994, compania face parte dintr-un grup de firme cu activitati in domenii variate: comert cu produse electronice, constructii, imobiliare, activitati hoteliere, import si distributie materiale promotionale. In 2010, New Link a incheiat anul cu o cifra de afaceri de 7,1 milioane euro, avand 80 de angajati.
Reteaua de magazine Sony Center numara 10 magazine, in patru orase la nivel national: Bucuresti, Cluj, Pitesti, Sibiu, din care 7 se afla in Capitala. In urmatoarele 2 luni este prevazuta inaugurarea unui magazin si in Timisoara.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite