Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Integrarea angajatilor cu strategia si procesele de afaceri ale companiei - Solutia mySAP HR oferita de catre IBM

15 Septembrie 2005




Conceptul se focalizeaza pe oferirea unui mod inovativ de gestiune a activitatii, a pregatirii profesionale si carierei printr-un portal tehnologic si permite o buna comunicare si coeziune intre comunitatile dispersate de angajati. Finalitatea este un TCO mai bun pentru investitia in capitalul uman.


HCM este o strategie independenta din punctul de vedere al furnizorului de software, insa pentru a livra cele mai bune servicii in domeniul Managementului de Capital Uman, IBM a initiat o alianta cu producatorul SAP pentru a oferi mySAP ERP HCM.


Alianta IBM si SAP reflecta mai mult de 30 de ani de experienta la cel mai inalt nivel, bazata pe o continua colaborare si inovatie. Rezultatul incorporeaza cele mai bune solutii in domeniile in care activeaza cele doua companii:

  • Un set cuprinzator de solutii pentru afaceri pentru companiile mari, mici si mijlocii;
  • Acces la depozitul de cunostinte al celei mai mari organizatii de servicii de consultanta din lume;
  • Un portofoliu extins de servicii SAP – IBM, modele si cele mai bune practici din diferite industrii;
  • Infrastructura robusta si bine dimensionata cuprinzand servere, dispozitive de stocare, baze de date si un portofoliu software extins;
  • Implementare globala si capabilitati de externalizare, incluzand externalizarea gazduirii de aplicatie si a proceselor de afaceri;
  • Optiuni de finantare flexibile din partea IBM Global Financing;
  • Platforma de afaceri modulara proiectata sa asigure cel mai inalt nivel de conectivitate, control, integrare si colaborare pentru orice element al lantului de valoare – de la angajat la furnizor si client;


    Integrarea angajatilor cu procesele si strategia


    Aplicatia mySAP ERP Human Capital Management (mySAP ERP HCM) are ca scop cresterea valorii celui mai important asset al unei companii: capitalul uman. Pentru aceasta aplicatia permite identificarea si alinierea aptitudinilor, activitatilor si beneficiilor angajatilor cu obiectivele si strategiile de afaceri. De asemenea, mySAP ERP HCM ofera si instrumentele necesare administrarii, masurarii si rasplatirii contributiilor individuale sau in achipa ale angajatilor.


    Prin implementarea instrumentelor integrate din mySAP ERP HCM, compania poate sa identifice cei mai buni oameni sa le dezvolte capacitatile, sa le ofere trainingul optim dar si sa alinieze eforturile acestora cu obiectivele firmei sau sa-i pastreze pe cei cu rezultate de top.


    Aplicatia ofera functionalitati integrate ce acopera orice aspect din activitatea unei companii:

  • automatizeaza procesele HCM si le integreaza in operatiunile globale
  • ofera acces la informatii de ultima ora pentru accelerarea deciziilor legate de forta de munca
  • faciliteaza numirea oamenilor potriviti la timpul potrivit pentru proiectele potrivite
  • sprijina atat angajatii cat si managerii de-a lungul vietii active
  • permite angajatilor sa administreze procesele intr-un mediu colaborativ


    Proiectat pentru afaceri globale, mySAP ERP HCM ofera functii de payroll, indeplineste cerintele legislatiei si contine best practices din peste 50 de tari. Poate fi integrat cu orice sistem de gestiune a companiei si poate fi customizat conform oricaror cerinte. Peste 9000 de companii din toata lumea se bazeaza pe mySAP ERP HCM pentru administrarea a mai bine de 54 de milioane de angajati.


    Cu mai mult de 175,000 consultanti scolarizati la cel mai inalt nivel, IBM Global Services este pregatita sa asiste orice companie pentru implementarea la timp si in buget a solutiilor SAP. In biroul IBM Business Consulting Services din Romania activeaza peste 50 consultanti, dintre care peste 30 cu expertiza SAP. Cunostintele lor se reflecta in peste 30 de proiecte SAP, pentru clienti din cele mai variate domenii de activitate, unele dintre acestea reprezentand referinte importante pentru Europa Centrala si de Est.


    mySAP ERP HCM: Caracteristici & Functionalitati



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite