Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managementul resurselor umane iubeste tehnologia

15 Septembrie 2005




Ce strategie a abordat Work Solutions pentru a oferi solutii in domeniul HR?


Ultimii zece ani au reprezentat nasterea si, imi permit sa spun, adolescenta managementului resurselor umane in Romania si recunosc ca resimt o oarecare mandrie ca am oportunitatea sa conduc prima companie din Romania care s-a orientat exclusiv spre tehnologia aplicata in acest domeniu, care a crescut si s-a maturizat o data cu aceasta. Folosind interactiunile cu cele mai importante organizatii mutinationale din Romania si, astfel, beneficiind de accesul la o cultura bine definita in domeniul resurselor umane, am reusit sa cream o infrastructura solida pentru implementarea proceselor specifice de management: TRUE/HR. Mult mai mult decat o tehnologie sau o suita de aplicatii software, TRUE®/HR este un mediu complex de implementare a polticilor in managementul resurselor umane si al salarizarii.


In aceasta etapa de dezvoltare a managementului HR in Romania, un aspect esential a fost elaborarea unui mediu care sa se preteze atat folosirii pentru oferirea de servicii in regim de externalizare cat si ca instrument intern de management al unei organizatii, permitand o mare flexibilitate in deciziile cu privire la externalizarea totala sau partiala a proceselor. Organizatiile pot opta pentru managementul intern sau o externalizare flexibila, atat ca desfasurare temporala, cat si din punctul de vedere al proceselor, in cazul in care externalizarea totala nu este o optiune viabila, avand acces simultan la avantajele ambelor optiuni.


Cum apreciati nivelul de constientizare a importantei utilizarii tehnologiei in managementul HR?


Cred ca a venit momentul, si in Romania, in care organizatiile incep sa inteleaga provocarile in managementul HR si necesitatea folosirii tehnologiei pentru eficientizarea si progresul organizatiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite