Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Captura rapida a informatiilor din documente uzuale

18 Octombrie 2005




In luna septembrie a acestui an, Kodak a anuntat disponibilitatea unui alimentator (feeder) special pentru scanner-ul i40 ca raspuns la cererile operatorilor a solutiilor de scanare si captura a informatiilor din documente specifice (ordine de plata, formulare de asigurare, etc.) precum si documente de format special (carti de identitate, carti de credit, permise de conducere, etc.).


Avantajul unic pe care il aduce acest tip de alimentator (vezi foto) il constituie faptul ca documentele ce urmeaza a fi scanate sunt introduse si returnate prin partea din fata a scanner-ului, permitand o utilizare usoara si rapida si asigurand astfel o productivitate foarte mare pentru utilizator. In plus, spatiul ocupat este redus la maxim.


Ariile de aplicabilitate ale acestei solutii sunt extrem de diverse: ne putem gandi in primul rand la domeniile financiar-bancar si asigurari - o astfel de solutie poate fi implementata atat in front-office, cat si in back-office; insa, practic, orice organizatie ale carei procese de business se bazeaza la un moment dat pe captura unor informatii din documente poate beneficia de avantajul reducerii timpului petrecut in cadrul acestei etape.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite