Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Tehnologia Software IBM se adreseaza nevoilor companiilor cu profil de productie, distributie si desfacere

18 Octombrie 2005




Informatia este unul din cele mai valoroase active ale unei companii. Informatia structurata, usor de regasit si utilizat, face diferenta intre doua companii, astfel incat organizatia care va putea beneficia la maxim de informatia pe care o detine, va cunoaste avantajul competitiv.


IBM ofera solutii pentru comprimarea, arhivarea, stocarea, utilizarea si administrarea informatiei (aflata in surse diferite – fisiere, aplicatii diverse, email-uri si atasamente etc.), pentru structurarea continutului, reducerea costurilor si scurtarea timpului de raspuns la solicitarile pietei. (IBM DB2 Universal Database, IBM DB2 Content Manager, IBM DB2 Commonstore for SAP/Mail/Db)


Solutii pentru backup si monitorizarea infrastructurii IT


Disponibilitatea 24x7 a datelor si aplicatiilor critice nu mai este de mult doar un deziderat, ci o necesitate de business. IBM ofera solutii care permit identificarea rapida a gatuirilor si degradarii performantei sistemelor, cu posibilitatea corectarii automate a multor situatii daunatoare, inainte chiar ca ele sa se produca. Monitorizarea se realizeaza atat la nivel HW (procesor, memorie), cat si SW (sistem de operare, aplicatii, baze de date).


Solutii pentru integrarea proceselor si aplicatiilor


Aplicatiile utilizate pentru desfasurarea activitatii – cum sunt cele pentru inventar, facturare, resurse umane, comenzi, relatii cu clientii si furnizorii - se pot afla in surse diferite, atat in interiorul companiei, cat si in exteriorul acesteia, la diferiti furnizori si clienti. Acestia pot produce informatie in formate diverse, care nu sunt compatibile cu aplicatiile dumneavoastra.


Cu ajutorul tehnologiei IBM puteti conecta diversele aplicatii critice pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra, indiferent daca este vorba doar de aplicatii care se afla in interior.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite