Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu o gama variata de produse audio-video, Colosul RCA isi face simtita prezenta in Romania

18 Octombrie 2005




Intentionam sa importam si DVD-uri portabile, HDD MP3 Playere de tipul Ipod-ului, MP3 playere tip Flash Memory cu display color si slot de card de memorie, si, de asemenea, DVD Recordere. Din pacate din cauza taxelor vamale extrem de mari aceste produse ajung la niste preturi prohibitive la nivelul end-userului.

Oferiti si o gama de accesorii RCA ?

Da, oferim momentan o gama restransa de accesorii, gen cabluri pentru conectarea sistemelor audio-video, de o mare calitate. Pot sa afirm acest lucru deoarece importam cabluri cu contacte aurite, dubla ecranare si cupru de puritate 98% (realizat in tehnologie Oxygen Free). De asemenea oferim si o gama de casti cu fete interschimbabile, cu sistem de noise canceling activ. Bineinteles ca dorim sa introducem si alte accesorii in functie de cerintele pietei. De exemplu telecomenzi universale 4 in 1; 6 in 1. Aceasta ]nseamna ca putem actiona aparatul TV; DVD playerul, combina muzicala si aerul conditionat cu o singura telecomanda.

Core business-ul Telvoice e legat de produsele telecom GE. Ce cota de piata intentionati sa atingeti? Ce planuri de dezvoltare are GE pentru Romania?

Intr-adevar, pricipala noastra activitate este vanzarea de aparate telefonice General Electric. Anul trecut Televoice a avut o cota de piata de 25% si anul acesta intentionam sa atingem un nivel de 35%. In ceea ce priveste planurile de dezvoltare pe acest segment, dorinta noastra este de a incerca sa ne adaptam cat mai bine cerintelor operatorilor de telefonie fixa si anume de a oferi pe piata aparate care sa se adapteze noilor servicii oferite de acestia sau pe care intentioneaza sa le introduca.

Care sunt noutatile GE in materie de telefoane fixe?

Sunt detalii pe care nu as vrea sa le dezvolt prea mult. Dar in mare va pot spune ca deja am adus telefoane fixe cu meniuri asemanatoare telefoanelor mobile (ecran color, sunete polifonice, sms, agenda cu mai multe numere pentru aceeasi persoana, posibilitatea de a dedica anumite melodii unui grup de persoane etc.)

In conditiile in care telefonia mobila castiga tot mai mult teren in detrimentul celei fixe, cum vedeti evolutia pietei pe care activati?

Aceasta este o afirmatie cu care nu sunt de acord. In primul rand Romania nu a avut o retea de telefonie fixa dezvoltata. Abia acum Romtelecom incearca sa finalizeze trecerea tuturor centralelor telefonice in sistem digital. Au aparut alti operatori de genul Astral, RDS si ca urmare nu mai exista un monopol. Noii operatori ofera alte tarife si alte facilitati. In plus, se vor introduce noi servicii de tipul sms. Deci in concluzie nu prevad o scadere a pietei, ci din contra prevad o crestere a acesteia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite