Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Suplimentul Market Watch "XP in Administratia Publica, final de suport din 8 aprilie 2014" este disponibil in format digital

08 Aprilie 2014



Pentru Market Watch, luna aprilie aduce in planul editorial un supliment dedicat Windows XP, un produs ajuns la capatul unui drum lung de 13 ani si a carui vulnerabilitate la amenintari creste exponential, in timp ce compatibilitatea cu tehnologiile moderne scade la fel de rapid.
Subiectul suplimentului Market Watch il reprezinta Sectorul Public, domeniu unde XP-ul are inca o baza instalata mare si unde migrarea catre un sistem de operare actual este un proces mai complex si mai solicitant decat in mediul privat. Suplimentul releva principalele implicatii ale momentului 8 aprilie, intr-o forma structurata, pentru a lamuri sau elimina o parte din necunoscute si mituri. Concluzia: 8 aprilie 2014, data la care XP-ul ramane fara suport oficial, este doar un termen limita, nu o sentinta, dar schimbarea poate fi cel mult amanata, nu si evitata.

Suplimentul "XP in Administratia Publica, final de suport din 8 aprilie 2014" este disponibil in format digital si poate fi descarcat de aici sau accesand sectiunea "Revista si suplimente Market Watch".



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite