Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Noutatile Sony, descoperite via AVstore

29 Octombrie 2017




Un mediu adecvat experimentarii
Sediul AVstore.ro a gazduit recent evenimentul SONY Live Experience, unde norocosii prezenti au avut o experienta live cu muzica, home cinema si gaming pe suport 100% SONY. Aici solistul trupei Byron, Daniel Radu, a explicat, din perspectiva producatorului muzical, cum de la inspiratie (muzica si versuri) se trece in sala de repetitie, unde o piesa se maturizeaza, si abia apoi in studio, unde se inregistreaza. O inregistrare buna se face insa in putine studiouri de varf, iar piesa rezultata este redata apoi fidel doar pe un echipament de calitate, important si din ipostaza de ascultator.

„Anul trecut, cand AVstore.ro devenea SONY Premium Retailer, existau resursele si atuurile necesare pentru a le oferi clientilor o experienta de inalta fidelitate in descoperirea produselor SONY. Astazi, cand personalul showroom-ului se afla in crestere si continua dezvoltare, AVstore a devenit un partener mai puternic si mai relevant, oferind un mediu de prezentare si vanzare care raspunde exigentelor clientilor pasionati de muzica si imagine”, declara Gheorghe Mares, Commercial Cluster Head SONY Romania & Republic of Moldova.
Showroom-ul AVstore.ro pune la dispozitia publicului o expozitie deschisa permanent in zona Cotroceni din Capitala, unde clientii pot testa solutii video (televizoare si proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo si surround, casti, amplificatoare pentru casti sau playere portabile.
Printre altele, portofoliul de branduri AVstore mai cuprinde segmente cu produse moderne cu focus pe design, precum Bang & Olufsen, Vifa, DEVIALET, Bluesound, produse true audiophile precum Cambridge Audio, Hegel, SVS, Emotiva, Audio Physic, QAcoustics sau Wharfedale si numeroase modele de casti de la Sennheiser, Audeze, Audio-Technica sau Oppo.



Tags: tehnologie

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite