Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

3 motive pentru care telemunca este o opțiune de viitor

22 Iunie 2020




FortiGate vine cu o gamă completă de echipamente, de la cele mai mici – potrivite pentru companii cu până la 30 de utilizatori concurenți, până la mașini complexe care acoperă cu succes necesitățile organizaților de mari dimensiuni, cu o infrastructură distribuită și până la 5000 de tunele VPN concurente.

Soluțiile Fortinet nu se rezumă la siguranța conexiunii, ci continuă cu protecția dispozitivelor end-point, asigurată prinFortiClient. În condițiile în care angajații se conectează de acasă la resursele corporatiste, folosind diverse dispozitive și nu neapărat folosind laptopul de serviciu, o astfel de soluție este vitală pentru a evita cazurile în care echipamente neprotejate pot deveni, neintenționat, porți nesecurizate de acces, breșe de securitate.

În situația prelungirii pe termen nedeterminat a opțiunii angajaților de a lucra de acasă sau de oriunde, securitatea va rămâne o prioritate vitală care vizează infrastructura, datele, aplicațiile și dispozitive utilizate. Companiile au acum posibilitatea de a redistribui o parte dintre bugetele câștigate din reducerea costurilor logistice și administrative în tehnologie. Va fi o investiție pe termen lung, care va permite menținerea în siguranță a opțiunii angajaților de a lucra de acasă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite