Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Techcelerator organizează INVESTORS DAYS, evenimentul de pitching care prezintă noi oportunități de investiții īn start-up-uri high-tech

08 Octombrie 2021




10. RepsMate - crește performanța agenților și satisfacția clienților și reduce costurile operaționale asociate prin automatizarea proceselor de calitate și conformitate, precum și prin alte funcționalități care analizează în profunzime interacțiunea dintre reprezentanți și clienți.

11. RobCo S.W.A.T dezvoltă soluții robotice open-source de ultimă generație, folosind ambele: arhitectura x86 și ARM. Aceasta permite desfășurarea în masă a SBC-urilor (calculatoare cu o singură placă) pentru proiectele Industry 4.0 și STEM educaționale.

12. Softlead este o platformă B2B all-in-one, care folosește augmented analytics pentru a selecta cele mai bune soluții software, utilizând ADN-ul digital al companiilor.

13. Tehnologii exponențiale (TX) este o platformă industrială AI care îi ajută pe cercetători, pe ingineri și pe oamenii de știință în domeniul datelor să dezvolte noi materiale, substanțe chimice și parametri de proces.

”Evenimentul va fi un moment de sărbătorire a eforturilor pe care echipele start-up-urilor le-au depus pentru a-și dezvolta produsul. Am invitat investitori activi, care să le audă pitchurile și suntem convinși că le vom atrage atenția pentru a genera discuții despre investiții cu cât mai mulți dintre ei. Următoarea ediție a Investors Days va avea loc anul următor, în luna martie, și va avea același scop: se prezinte și să pună în valoare pe cât mai multe dintre echipele cu care lucrăm. Dorim să le ajutăm să se finanțeze și să le oferim tot sprijinul în drumul lor către piață”, a declarat Cristian Dascălu, Co-fondator al Techcelerator și Partener GapMinder VC.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite