Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TotalSoft da amploare comunitatii utilizatorilor Charisma

23 Decembrie 2006




Mobilitatea accentuata a utilizatorilor, mai ales a celor din categoria top management, a determinat in randul audientei un interes deosebit pentru aplicatiile de raportare mobila disponibile in Charisma Enterprise. Daca avem in vedere ca un laptop nu este intotdeauna disponibil (si nici o conexiune mobila), o aplicatie ca Mobile Reporting - ce permite primirea si analizarea pe un smartphone a unor informatii relevante legate de vanzari, incasari sau alte situatii financiare - poate fi critica in luarea unei decizii.


Tot ca noutate s-a vorbit si despre noul modul pentru gestionarea contractelor comerciale pe proiect ce va permite administrarea atenta a tuturor aspectelor unei relatii comerciale cu un partener si realizarea unor analize de performanta la nivelul fiecarui contract.


Perspective Charisma 3.0


S-a vorbit foarte mult despre planurile de viitor, deoarece managementul companiei investeste considerabil in dezvoltarea produselor. Astfel, Teodor Blidarus a prezentat noutatile tehnologice din urmatoarea versiune a Charisma. In primul rand, este vorba de separarea aplicatiei pe verticale de business, facilitate ce va fi disponibila din trimestrul 3 al anului 2007. Aceasta separare implica o restructurare majora a aplicatiei, insa avantajele sunt importante: flexibilitate sporita, stabilitate, scaderea timpului de implementare si posibilitati rapide de dezvoltare. Verticalele vizate sunt core business, servicii financiare, constructii, productie si planificare. Charisma va trece pe .NET 3.0 si SQL Server 2005 si va contine numeroase mecanisme de personalizare a functionalitatilor. Trecerea Charisma Enterprise pe .NET 3.0 si SQL Server 2005 va aduce o administrare mai usoara la nivel de securitate (integrata cu Active Directory), simplificare a instalarii si administrarii Charisma Application Server, precum si suport Internet imbunatatit pentru solutia de BI.


Cu ocazia conferintei a fost prezentat si noul site www.charisma.ro, structurat pe doua sectiuni - publica si privata - si care, alaturi de prezentarea detaliata a modulelor din Charisma, ofera acces la informatii legate de procesul de implementare sau suport si promoveaza discutii directe intre membrii comunitatii de utilizatori. Portalul va deveni un element firesc de coeziune pentru comunitatea Charisma si va face si mai asteptata intalnirea de anul viitor.


Noutati/realizari 2006:


l Microsoft Romania a desemnat Charisma Enterprise ca fiind cel mai bun sistem ERP dezvoltat pe platforma Microsoft;


l NOKIA a ales sa lucreze cu Mobile Reporting, o aplicatie TotalSoft ce permite accesul prin intermediul telefonului mobil la informatiile relevante dintr-un sistem ERP;


l TotalSoft a implementat in premiera in Romania sistemul Microsoft Dynamics CRM 3.0 ;


l KPMG Romania a certificat, in urma unui audit, functionalitatea aplicatiei Charisma de prezentare a rapoartelor financiare in conformitate cu Standardele Internationale de Rapoartare Financiara (IFRS);



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite