Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

O noua provocare pentru HRManagementul Integrat al Capitalului Uman

23 Decembrie 2006



Odata cu aproprierea de momentul integrarii in Uniunea Europeana, sectorul bancar romanesc se indreapta spre o noua etapa. Pentru a face fata competitiei si a se alinia la noile cerinte si reglementari, bancile isi intensifica eforturile pentru modificarea si optimizarea proceselor bancare si gestionarea eficienta a capitalului uman.


Se revizuiesc politicile de angajare si responsabilitatile, se implementeaza planuri de compensare in functie de performanta si evaluare mai precisa a capitalului uman. Tehnologii si produse inovative sustin aceste eforturi de management si dezvoltare a capitalului uman prin asocierea directa a strategiilor si obiectivelor cu resursele umane ale companiei.


ATC ROM ofera Saba, lider mondial al solutiilor HCM


ATC ROM ofera solutii pentru managementul si dezvoltarea capitalului uman prin departamentul sau specializat. Acestea sunt solutii integrate pentru managementul procesului de training atat cu instructor, cat si asistat de calculator.


In aceasta directie, ATC ROM are un parteneriat strategic cu Saba, liderul mondial al solutiilor Human Capital Management (HCM).


ATC ROM ofera servicii precum:


§ analiza necesitatilor de instruire


§ instalare, configurare si suport tehnic


§ dezvoltare de continut educational


§ gazduire de aplicatii


Infiintata in 1997 in SUA, compania Saba este liderul furnizorilor de solutii de HCM, avand 1.100 de clienti in peste 150 de tari si peste 6 milioane de utilizatori in intreaga lume.


Printre clienti se numara: ABN AMRO, Citigroup, Credit Suisse, Allianz Group, Shinsei Bank, Abbey, Wells Fargo, Scotiabank etc.


Saba® Enterprise


SABALogoSaba Enterprise este un pachet integrat de aplicatii pentru managementul performantei, instruire, managementul competentelor si aptitudinilor, analiza necesitatilor de instruire si evaluarea eficientei programelor de instruire.


Utilizand Saba, organizatia poate:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite