Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sistemul de Management al Producției – Astra Vagoane Călători Arad

28 Iunie 2004




Puternica implicare în procesul de implementare a celor douã echipe participante, precum ºi o colaborare de excepþie cu managementul companiei a condus la implementarea cu succes a sistemului informatic integrat Oracle.


Cu ocazia lansãrii trenului «Sãgeata Albastrã», dl. ing. Valer Blidar (foto central), acþionar majoritar la Astra Vagoane Cãlãtori Arad, a declarat:
,,Informatizarea întreprinderii reprezintã un proces important, strâns legat de business ºi tehnologie într-un mediu de afaceri concurenþial. Achiziþia de ORACLE APPLICATIONS asigurã suportul întregii activitãþi informaþionale a companiei.“
Pentru RomSoft, aceastã implementare reprezintã atât o confirmare a profesionalismului ºi competenþelor, cât ºi o referinþã importantã în piaþa româneascã.


„Implementarea Oracle Discrete Manufacturing reprezintã nu numai o schimbare tehnologicã, ci ºi un nou mod de lucru care asigurã gestionarea riguroasã a activitãþilor ºi îmbunãtãþirea indicatorilor specifici“, a afirmat d-na Claudia Ursãþeanu, Director General RomSoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite