Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Strategia si principiile de dezvoltare

21 Martie 2007



Printre obiectivele noastre primordiale se numara independenta ca ofertant de software si dezvoltarea de software standard specific de bransa, avand la baza instrumente standardizate. Solutiile noastre sunt functionale pe oricare dintre platformele dorite de clientii nostri. Mai mult, noi garantam sustinerea tehnologiilor de perspectiva care corespund stadiului actual al tehnicii, totul in beneficiul clientilor nostri.


CSBRationament eficient


Structura economica dintr-un model stratiform este considerata de cele mai multe ori ca fiind componenta de „gandire“ a sistemului, iar in acest caz user-ul acceseaza cele mai importante aplicatii care coordoneaza toate procesele din intreprindere.


Logica CSB-System se bazeaza pe o structurare perfect modulara. In consens cu structura organizationala a unei intreprinderi, software-ul este fragmentat pentru diferitele domenii in module separate (capsulare) care comunica prin intermediul nucleului de sistem, CSB-System oferind astfel un exemplu de scalabilitate. Modulele de branse si cele specifice intreprinderii pot fi adaugate optional pentru a corespunde cerintelor clientilor si pentru a impiedica implementarea suplimentara a componentelor aditionale nefolositoare si generatoare de costuri.


Orientare de bransa intr-un singur sistem


CSB-System este o solutie ERP completa cu orientare consecventa de bransa.


Prin diferitele setari de parametrii se faciliteaza implementarea specifica de bransa a modulelor software-ului nostru in vederea reprezentarii pana in detaliu a proceselor dvs. Aceasta flexibilitate garanteaza ca CSB-System acopera cu ajutorul standurilor de bransa preconfigurate functionalitatea ceruta din bransele target in proportie de 98%. Cei 2 % sunt necesari pentru adaptarile specifice clientilor. Aceste solutii extinse sunt integrate in continuare in pachetul nostru de software standard. Astfel, CSB-System devine o solutie compatibila in amonte orientata spre client, noi lucrand impreuna cu clientii nostri pentru dezvoltarea dinamica a sistemului. Cerintele specifice clientilor, cat si optimizarile specifice de branse, sunt incluse permanent in solutia standardizata, completa de bransa. Totodata, sunt avute in vedere toate cerintele legale si sunt analizate si recunoscute din timp cerintele de perspectiva ale pietei. Astfel, utilizatorii sunt in ipostaza de a beneficia de solutii elaborate, tinand pasul cu progresul inovator.


In cazul instalarilor noi, CSB-System ofera solutii preconfigurate pentru fiecare din bransele target. Se procedeaza la instalarea directa a unui numar mare de date disponibile specifice de sistem, astfel incat sa se formeze o „intreprindere virtuala“ gata de exploatare. Datele sunt modificate conform cerintelor clientilor, determinand o accelerare semnificativa a timpului de implementare.


Structura de siguranta sporita


In cadrul intreprinderii, pot fi supravegheate exact transferurile de date si accesul asupra programelor in timpul derularii proceselor. Diferitele fisiere jurnal desemneaza user-ul, locul de munca, cat si data, timpul si locatia. Astfel puteti verifica:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite