Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romsoft, o interfata intre client si tehnologiile IT&C

28 Aprilie 2007



Editia recent incheiata a Premiilor ITC ale Romaniei a adus pentru Romsoft o nominalizare la categoria „Cel mai bun integrator al anului”. Justificarea a avut la baza capacitatea companiei de a gestiona simultan, in 2006, trei proiecte complexe, atat prin prisma tehnologiilor integrate (aplicatii Oracle, hardware HP si comunicatii de la Cisco si Vodafone) cat si a clientilor deserviti: PetromService, Complexele Energetice Turceni si Rovinari.


Notiunea de „integrator” poate genera interpretari multiple, dar in domeniul ITC intelesul acestui termen nu poate decat sa determine o companie capabila sa proiecteze si sa implementeze proiecte IT de complexitate majora cu tehnologii eterogene si sa asigure serviciile necesare de suport. Integratorul transcende tehnologia si se bazeaza pe nivelul ridicat de expertiza al angajatilor, precum si pe legaturile de parteneriat pe care le-a dezvoltat in piata. Romsoft are un astfel de profil, atat prin combinarea serviciilor de consultanta, implementare si training, cat si prin dezvoltarea de competente colaterale.


Pozitionarea ca integrator inseamna pentru Romsoft o abordare completa a problematicii IT. Compania nu si-a dezvoltat abilitati de integrare doar pe segmentul aplicatii software (Oracle, JD Edwards) hardware servere sau centre de date (HP, IBM, Fujitsu Siemens) ci o perspectiva ampla ce include si consultanta, retelistica, comunicatii, securitate (Vodafone, Cisco etc.)


Arhitectura sistemelor integrate furnizate de RomSoft


RomSoft este prima companie romaneasca certificata Oracle pe cel mai inalt nivel – Oracle Certified Advantage Partner, iar din 2006 a devenit si primul partener Oracle autorizat pentru implementarea aplicatiilor JD Edwards.


Serviciile integrate software, hardware, comunicatii, asigura clientului final siguranta unei solutii bine dimensionate in functie de cerintele business-ului acestuia, la care se adauga confortul unui singur furnizor care asigura livrarea, dar si serviciile post – garantie.


La baza sistemelor informatice dezvoltate de Romsoft stau tehnologiile Oracle, ce ofera avantaje ca: integrabilitatea aplicatiilor, asigurand unicitatea tranzactiilor efectuate, reducerea informatiilor redundante, paleta larga de activitati pe care le pot gestiona, de la financiar, logistica, productie, mentenanta, servicii, resurse umane si salarizare, managementul relatiilor cu clientii sau cu furnizorii, toate fiind cuprinse intr-o baza de date unica Oracle, „o singura sursa de adevar”.


Solutiile pe care RomSoft le promoveaza se adreseaza mai multor segmente de companii, de la segmentul Enterprise in care sunt cuprinse marile companii, pana la segmentul SME in care sunt cuprinse companiile mici si mijlocii.


3 proiecte integrate gestionate simultan in 2006


PetromService SA, Complexul Energetic Turceni si Complexul Energetic Rovinari sunt 3 dintre cele mai importante proiecte de integrare pe care RomSoft le-a abordat in cursul anului 2006. Toate aceste proiecte s-au remarcat prin structura complexa care cuprinde atat software - aplicatii Oracle E-Business Suite, cat si hardware HP si infrastructura de comunicatii – Cisco, Vodafone.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Minime
16 Mai 2007, 11:13:29